Επιστροφή Γκουτσίδη στην ΑΕΛ - «Τέλος» Ταουσιάνης και Βενέτης

Αλλαγών συνέχειας είχαμε στην ΑΕΛ, αφού μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη παρελθόν αποτελούν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης και ο τεχνικός της διευθυντής Τάσος Βενέτης.

Στη θέση του πρώτου επέστρεψε στον «βυσσινί» πάγκο ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που ήταν πέρσι αλλά και φέτος ως την 8η αγωνιστική στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, γίνονται γνωστά τα εξής:

Μετά τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης, ο προπονητής, Γιάννη Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς, τους οποίους ευχαριστούμε για την συνολική προσφορά τους στην ομάδα.

Μετά το πέρας της σημερινής απογευματινής προπόνησης, το προπονητικό κέντρο των Δένδρων επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Νταβέλης, όπου δια στόματος του προέδρου και προς αποκατάσταση των όποιων αδικιών, ανακοινώθηκε σε ποδοσφαιριστές και στελέχη, α) η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του προπονητή, Παναγιώτη Γκουτσίδη, καθώς και β) Η άμεση επιστροφή στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας του ποδοσφαιριστή, Θανάση Παπαγεωργίου.

Όπως ανακοινώθηκε, επίσης ενώπιον όλων, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος παραμένει δικαιωματικά πρώτος αρχηγός της ομάδας, πλαισιωμένος κατά σειρά από τους Θανάση Παπαγεωργίου, Κώστα Παπαγεωργίου και Κώστα Πλέγα.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, με την ταυτόχρονη κάλυψη της κενής θέσης του Γενικού Αρχηγού του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ αποδυτηρίων και διοικητικής ηγεσίας.

Τέλος, βέβαιη για την εμπνευσμένη προσπάθεια που θα καταβάλουν από αύριο κιόλας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της ομάδας, ώστε να δώσουμε ενωμένοι και με όλα μας τα όπλα τη μάχη ως και την τελευταία αγωνιστική!.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.