Λιτή η τελετή των εγκαινίων της "AgroThessaly"

 Η καρδιά τns γεωργίαs και τns κτηνοτροφίαs χτυπά από χθες στη Λάρισα, στην 13n πανελλήνια έκθεση «AgroThessaly»,που άνοιξε τις πύλεs τns και υποδέχθηκε από τnν πρώτη μέρα εκατοντάδες επισκέπτες, από όλη τnν Ελλάδα, στn Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Η έναρξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με λιτή τελετή, εξαιτίας του βαρύ πένθους που ζει n πόλη και όλη n χώρα, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, και με ενός λεπτού σιγή για τα θύματά του.  

Όπως διευκρίνισε σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo Τάσος Τζήκας, «δεν είναι γιορτή, είναι μια λιτή έναρξη...», κάνοντας αναφορά στο τραγικό δυστύχημα. Ο κ.Τζήκας χαρακτήρισε ιδιαίτερα επιτυχημένη τη συνεργασία της ΔΕΘ Helexρo με τον Δήμο Λαρισαίων, για την  οργάνωση της «AgroThessaly» και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να ανα­ πτύσσουμε την έκθεση, κάθε φορά, όσο τον δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Αντίστοιχα, σε χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης υποστήριξε ότι n συνεργασία των δύο φορέων έχει αποδώσει τα μέγιστα και μαρτυρά «τόσο την αναγνώριση του Δήμου Λαρισαίων όσο και το ότι n Λάρισα είναι n καρδιά της αγροτικής οικονομίας της χώρας». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.