Τσούτσας & Νούσιας έστειλαν τον Οικ.Τσαριτσάνης στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ

Τον Δωτιέα Αγιάς, ομάδα της Γ’ Εθνικής, υποδέχθηκε στο «Γήπεδο Γιώργος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, με την ομάδα της Τσαριτσάνης να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι χάρη σε δύο σωτήριες αποκρούσεις του Νούσια αλλά και το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του Τσούτσα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την καλύτερη φάση να πραγματοποιείτε στο 41ο λεπτό όταν στο 41’  ο Βλαχάκη θα σουτάρει από κοντά, με τον τερματοφύλακα του Δωτιέα να αποκρούει, ο Ντούφας που καραδοκούσε θα πάρει το ριμπάουντ, θα κάνει νέο δυνατό σουτ με τον Πατέτσιο να αποκρούει και πάλι κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σχεδόν όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Οικονόμο να βρίσκεται στην επίθεση και τον Γαννό να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και τον Πατέτσιο να διώχνει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους παίκτες του Οικονόμου.

Στο 67’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Βλαχάκη, η μπάλα θα φτάσει στον Τσούτσα που με σουτ θα στείλει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Δωτιέα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Δωτιέας, με εκτέλεση φάουλ του Λαβαντσιώτη και την παρέμβαση του Ντελλή, θα καταφέρει να βρει δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 79’ ο Δωτιέας έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με εκτέλεση φάουλ του Αναδολού, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Νούσια.

Από το σημείο εκείνο και μετά, οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι που θα καταφέρουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Τσούτσα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας, και το παιχνίδι να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Οικονόμος έχοντας φύλακα άγγελο τον τερματοφύλακα του Παναγιώτη Νούσια, που απέκρουσε δύο πέναλτι, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου και θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα Όλυμπος Αιγάνης – ΑΟ Μαυροβουνίου για μια θέση στον τελικό.

Η διαδικασία των πέναλτι:
Τσούτσας: 1-0
Τάρτας: 1-1
Βλαχάκης: 2-1
Χατζής: Απέκρουσε ο Νούσιας
Γαννός: 3-1
Γιαννακόπουλος: Απέκρουσε ο Νούσιας
Δραχαλίβας: 4-1 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εναπόθεσαν λουλούδια μπροστά από αναρτημένα πανό, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Νικολακούλης, (73’ Αυλογιάρης), Γαννός, Μιφτάρι (84’ Μουλτσιάς), Τσούτσας, Πούτας (73΄Καραμπίνας), Ντούφας, Δραχαλίβας Στ.,Βλαχάκης.
Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Δοδοντσάκης): Πατέτσιος, Ντάλλας, Γιανακόπουλος, Τσακάλι, Κορτσάρι, Τάρτας, Κρέπας, Ενγκό (46’ Βλησαρούλης), Ντελλής Δ., Δρόσος (71’ Αποστολάκης), Λαβαντσιώτης, Αναδολού (86’ Γιαννακός).
Διαιτητική τριπλέτα: Χρήστοs Νίτσαs,Αστέριοs Κοσμάνοs,Χρήστοs Νάκαs
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.