Δωτιέας Αγιάς - ΠΟΕ 0-1 | Ο Κοντοθανάσης έκρινε το ντέρμπι…

 Ο Δημήτρης Κοντοθανάσης ήταν αυτός που έκρινε το λαρισινό ντέρμπι στο γήπεδο της Νεάπολης καθώς σκόραρε στο 84΄ και χάρισε τη νίκη στον Π.Ο.Ε με 1-0 απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία, με τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου πέρα από την ουσία, να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν και στο φινάλε έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης που τους δίνει το δικαίωμα να ατενίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Αντίθετα τα πράγματα για το συγκρότημα του Χρήστου Καπελιάνη, γίνονται ακόμα πιο δύσκολα μετά και το αποτέλεσμα αυτό καθώς γνώρισαν την έκτη σερί ήττα που τους διατηρεί στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Σε γενικές γραμμές το ντέρμπι κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και παρά τα τερτίπια του καιρού, με τη δυνατή βροχόπτωση να διαδέχεται τον ήλιο στην επανάληψη.

Πιο απειλητικός ο Π.Ο.Ε…

Ο Π.Ο.Ε ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει με τους Κωστούλα (4΄) και Κυρίτση (25΄) να μην βρίσκουν στόχο.

Στο 39΄ ο Δρόσος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από προσπάθεια του Αναδολού, για να ακολουθήσουν άλλες δύο καλές στιγμές για τους Ελασσονίτες στο φινάλε του α΄μέρους, με τους Κυρίτση και Κωστούλα να μην μπορούν να χρισθούν σκόρερ.

Ο Κοντοθανάσης λύτρωσε… τον Π.Ο.Ε

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι ο Κυρίτσης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά απέκρουσε ο Πατέτσιος ενώ στο 63΄και πάλι ο νεαρός πορτιέρο μπλόκαρε την κεφαλιά του Κωστούλα.

Οι Αγιώτες ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και στο 68΄φλέρταραν έντονα με το γκολ αλλά η κεφαλιά του Λαβαντσιώτη στο 68΄, έφυγε μόλις άουτ.

Και στο 84΄ο Δημήτρης Κοντοθανάσης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα το Πατέτσιου γράφοντας το τελικό 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Ασλανίδη που είχε βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννη και Κουτσικανίδη.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Χ. Καπελιάνης): Πατέτσιος, Πρέτσι, Τσακάλι, Τάρτας, Βλησαρούλης (67΄Νγκο), Αναδολού, Δρόσος, Ντάλλας, Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος, Γιαννακός (55΄Λαβαντσιώτης).

Π.Ο.Ε (Σ. Αρσένος): Γούπος, Κούκος, Αγγελούλης (78΄Κωνσταντινίδης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (46΄Γκαμπέτας), Κυρίτσης (90΄Λαγός), Κωστούλας, Καραγκούνης (71΄Καραμούλας), Μπέλλος (46΄Μουλτσιάς), Κακάμης.

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ 
Πηγή: larisagoal,gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.