«Έφυγε» από τη ζωή ο 56χρονος Ελασσονίτης αστυνομικός Απόστολος Τσαντήλας

Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα και στην ευρύτερη περιοχή για τον θάνατο 56χρονου αστυνομικού.

Πρόκειται για τον αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας Απόστολο Τσαντήλα, 56 ετών, που «έσβησε» προχθές το βράδυ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας(Μ.Ε.Θ.) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα. Η κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού, που τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, επιδεινώθηκε δραματικά τον τελευταίο καιρό.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, σοβαρός, με πολλούς φίλους, τακτικός στα «στέκια» της πόλης, πιστός στο καθήκον της υπηρεσίας του, συνεργάσιμος, καλός οικογενειάρχης. Την τελευταία 15ετία υπηρέτησε στην επαρχία Ελασσόνας. Είχε θητεύσει στην Τροχαία Εθνικών οδών, και στη συνέχεια στο Α.Τ. Λιβαδίου Ελασσόνας και στο Α.Τ. Ελασσόνας.

Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Ελένη Μακρή – Τσαντήλα(βοηθό φαρμακοποιού σε φαρμακείο της Ελασσόνας), τους γιούς του Θανάση(επαγγελματία, ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων) και Σωτήρη(σπουδαστή Σχολής Πολεμικού Ναυτικού) και τα αδέλφια του με τις οικογένειες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, γεννήθηκε και ο πρώτος εγγονός του.

Το «τελευταίο αντίο» στον Ελασσονίτη αστυνομικό θα πουν σήμερα στις 4.30 το απόγευμα, η οικογένεια του, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, στη γενέτειρα του, στο Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Του Γιάννη Μουκίδη 
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.