Θωμάς Παπαλιάγκας: «Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι ενεργοί πολίτες και απαιτούν αξιοπρέπεια και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης»

 «Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι ενεργοί πολίτες και απαιτούν αξιοπρέπεια και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης» τόνισε από τον Αμπελώνα, όπου επισκέφθηκε το Κ.Α.Π.Η., ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Η επίσκεψη μου στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα, μου έδωσε τη χαρά αλλά και την ευκαιρία να μιλήσω για πολλή ώρα, με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Να ακούσω τα προβλήματά τους αλλά να νοιώσω και τη ζωντάνια τους, που είναι πραγματικά μοναδική!

Η Τρίτη Ηλικία άλλωστε, σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της κοινωνικοοικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα βίωσε τα οδυνηρά αποτελέσματα της πανδημίας.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ενδιαφέρεται διαχρονικά για τους ηλικιωμένους, τους οποίους θεωρεί χρήσιμους ως ενεργούς πολίτες και δεσμεύεται με το στρατηγικό του πρόγραμμα, για δωρεάν περίθαλψη, ασφάλεια και αξιοπρέπεια για τον ηλικιωμένο Έλληνα και την Ελληνίδα που ζει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Έχουμε ταυτόχρονα την υποχρέωση, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν κατέχουμε, να στηρίζουμε τις δομές των ηλικιωμένων, οι οποίες φιλοξενούν και απασχολούν  δημιουργικά,  όλους αυτούς, οι οποίοι μέσα από τη μάχη της ζωής, παρέδωσαν σ΄  εμάς τη σκυτάλη να συνεχίσουμε το έργο που αυτοί ξεκίνησαν με αγάπη για τον τόπο μας.

Δομές που η δημιουργία τους θα φέρνει διαχρονικά την υπογραφή του πολιτικού που ανέδειξε τα “τιμημένα γηρατειά” και του κόμματος που τα έκανε πραγματικότητα: Του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.