Εθελοντική αιμοδοσία από το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνα Ελασσόνας

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι, το φιλόπτωχο ταμείο του  Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου, δίπλα από τον Ναό.    

Σε ανακοίνωση από το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού αναφέρονται τα εξής:

    "Με το βλέμμα τις καρδιάς μας στο πρώτο και λυτρωτή αιμοδότη τον αναστημένο και Χριστό που πρόσφερε εκουσίως το αίμα του πάνω στο σταυρό για την σωτηρία του κόσμου. Την δικαίωσή και τον αγιασμό καλούμε όλους του αι9μοδώτες και του νέους υγιείς συμπολίτες μας να έρθουν την ερχόμενη Γ’ Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως 19 Μαρτίου και από ώρα εννιά έως μία το μεσημέρι στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου δίπλα στην ενορία του άγιου Σπυρίδωνος. 

Δεν περνάει μέρα που να μην χυθεί αίμα με την μία ή την άλλη μορφή. Και είναι πολλές φορές που η ζωή εξαρτάται από λίγες σταγόνες αίμα. Οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας αλλά και τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία από εμάς περιμένουν. 

Ο ανθρώπινος πόνος βρίσκεται παντού. Οι εθελοντική προσφορά αίματος είναι για τον άνθρωπο, η καλύτερη και ευγενικότερη πράξη αγάπης που μπορεί να κάνει στη ζωή του. Αληθινή δε ευτυχία είναι να ξέρεις ότι μία ψυχή έστω και μία αναπνέει καλύτερη γιατί υπάρχεις εσύ. 

   Εμείς το φιλόπτωχο ταμείο του αγίου Σπυρίδωνος. Οι Ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Λ θα είμαστε όπως πάντα εκεί και θα σας περιμένουμε. Και ας φροντίσουμε να αυξηθούν οι αιμοδότες μας φέρνοντας έναν φίλο έναν συνάδελφο έναν δικό μας πρόσωπο".  

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.