Έχασε ευκαιρίες και βαθμούς ο ΠΟΕ με την Καστοριά

 Μετά από ένα ενδιαφέροντα και συναρπαστικό αγώνα, ο σαφώς βελτιωμένος Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα της Καστοριάς.

Οι Ελασσονίτες παρουσίασαν καλή εικόνα, διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του και αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, έχασαν πολλές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα, αλλά στάθηκαν άτυχοι και τελικά έμειναν με το…προσφιλές για τον φετινό Π.Ο.Ε. ισόπαλο αποτέλεσμα.

Προηγήθηκαν στο 40΄, όταν ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κακάμης με έξυπνη προβολή έκανε το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν στην Ελασσόνα με ενισχυμένη αμυντική διάταξη αλλά και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις, ισοφάρισαν στο 71΄ με πλάγιο σουτ του δραστήριου Πάλλα, που βρήκε τα δίχτυα του Γούπου.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν: για τον Π.Ο.Ε: Γκαμπέτας(10΄), Κοντοθανάσης(13΄, 44΄, 73΄), Κούκος(18΄, 32΄, 45΄), Καραγκούνης(38΄), Ιγγλέζος(63΄, 64΄), για την Καστοριά: Πάλλας(1΄, 59΄).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Πέτσας, Παπαγεωργόπουλος, Αλεξόπουλος(Τρικάλων)

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αρσένος Στέλιος): Γούπος, Νταμπώσης(82΄ Κυρίτσης), Αγγελούλης(82΄ Μουλτσιάς), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας(46΄ Ιγγλέζος), Τσάτσος, Κωστούλας. Καραγκούνης(60΄ Μπέλλος), Κούκος(70΄ Καραμούλας), Κακάμης.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Βοριαζίδης Θεοφάνης): Κοσμίδης, Τόντζο, Κωνσταντίνου(46΄ Τσελέπης), Φωλίνας, Μπλαντέ(46΄ Παναγιωτίδης), Ταρέλι(88΄ Κυριακού), Πάλλας(81΄ Λιάκος), Ελευθεριάδης, Γκέκας, Μπάρο(62΄ Μανακίτσας), Σαββόπουλος.
Του Γιάννη Μουκίδη (Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.