Ήττα με 2-1 στα Φάρσαλα για τον Οικονόμο (φωτ.)

 Ύστερα από ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα με 2-1 στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ουσιαστικά από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης .Αξιοσημείωτο γεγονός η επιστροφή του προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη στο γήπεδο Φαρσάλων, κόντρα στην ομάδα με την οποία πραγματοποίησε την προετοιμασία της φετινής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4', όταν σε σουτ του Πασσιά η μπάλλα κόντραρε και "στρώθηκε" στον Παπακωνσταντίνου που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα. Στο 6' σουτ του Ντούφα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί "Γ" του Σταυράκη, ενώ στο 8' ο Μακρής βρέθηκε απένεντι από τον Δραχαλίβα που με τα πόδια απέκρουσε σωτήρια.

Στο 16' από βολέ του Δραχαλίβα και κακό παίξιμο του Λάιου στην προσπάθεια να αποκρούσει, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Τσούτσας που προχώρησε και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.Τρία λεπτά αργότερα, νέο σουτ του Ντούφα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 21' ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Δραχαλίβα που απέκρουσε, ενώ ο Καραμπίνας ολοκλήρωσε την απομάκρυνση της μπάλας.

Στο 27' ο Μακρής από οριακά κανονική θέση αξιοποίησε την πάσα του Ματούλα, προχώρησε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την καλύτερη στιγμή να καταγράφεται στο 84', όταν σε σέντρα του Ματούλα από αριστερά, ο Παπακωνσταντίνου με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Δραχαλίβα που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά, αποτρέποντας το 3-1.

Δεν αντιμετώπισαν δύσκολες φάσεις ο διαιτητής Γιάννης Ντελέζος και οι βοηθοί του Κώστας Γκαρέλης - Γρηγόρης Δεδικούσης, με τον τελευταίο να ελέγχει απόλυτα την φάση του 2-1.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κώστας Νεμπεγλέρας - Χρήστος Λιάπης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Λάιος (78' Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου, Καραλούλης (59' Αετόπουλος), Ματούλας, Μακρής (59' Γκαραλιάκος), Πασσιάς (69' Τσατσελάρι).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Καραμπίνας, Νικολακούλης (46' Γεωργούλης), Γανός (65' Αλεξόπουλος - 78' λ.τρ. Μάρκου), Αυλογιάρης, Τσούτσας, Πούτας (46' Δριστέλας), Ντούφας (65' Δ.Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

Πηγή φώτο: protostypos.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.