Την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ Κρηστώνης καταγγέλλει ο ΠΟ Ελασσόνας

Την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο παιχνίδι της Κυριακής καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο ΠΟ Ελασσόνας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε προς κάθε κατεύθυνση την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ Κρηστώνης κατά τον μεταξύ μας αγώνα και τις "τριτοκοσμικές" συνθήκες που δημιουργήθηκαν, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να φτάσουν στην νίκη που τους ήταν απαραίτητη. 

 Με κλίμα τρομοκράτησης διαιτητών και φιλοξενουμένων, προσπάθησαν να αλλοιώσουν καθοριστικά τον τρόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης, ενώ αγνόησαν επιδεικτικά την άριστη φιλοξενία που τους επιφυλάξαμε στην Ελασσόνα παρά το αρνητικό για μας αποτέλεσμα.

 Δεν δίστασαν μάλιστα να στοχοποιήσουν και τον πρόεδρό μας, όταν έκανε το αυτονόητο να ζητήσει από τον υπεύθυνο της ολιγομελούς αστυνομικής δύναμης την τήρηση των στοιχειωδών κανόνων για την ευπρεπή τέλεση του αγώνα. 

 Σε κάθε περίπτωση, παρά τις καταστάσεις "ζούγκλας" που επικράτησαν, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας πάλεψαν μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ήλθε για λόγους που όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν σχετίζονται με την ικανότητά τους και την προσπάθειά τους. 

 Εμείς θα συνεχίσουμε με πάθος την διεκδίκηση της παραμονής μας στην Γ' Εθνική, καθώς η κατηγορία και το ποδόσφαιρο έχουν ανάγκη από ομάδες όπως ο ΠΟ Ελασσόνας που σέβονται τα αθλητικά ιδεώδη και όχι όπως ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης που στον βωμό της επίτευξης ενός εφήμερου αποτελέσματος επιχειρούν να ποδοπατήσουν τους πάντες και τα πάντα".
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.