Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «AgroThessaly» στη Λάρισα

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly», που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρισα. H φετινή AgroThessaly, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ-Helexpo στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης της Λάρισας, κατέγραψε αυξημένη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τη Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα, αλλά και από την υπόλοιπη χώρα και πλέον αποτελεί ένα από τα εκθεσιακά σημεία αναφοράς στον αγροτικό κλάδο, καθώς και έναν θεσμό εξωστρέφειας και προβολής της Λάρισας και της Θεσσαλίας. 

Με 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ. και ομαδικές επισκέψεις εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια, η AgroThessaly στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Στην έκθεση συμμετείχαν εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την Κτηνοτροφία και τη Γεωργία, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. 

Κι αν σκεφτεί κανείς τη σκιά που έριχνε πάνω της η τραγωδία των Τεμπών, η επιτυχία της θα πρέπει να θεωρείτε ακόμη μεγαλύτερη...

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.