Δήμος Ελασσόνας: Νέα πεζοδρόμια στη Σκαμνιά

 Νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια απέκτησε προ ημερών ο οικισμός της Συκαμινέας στη δημοτική ενότητα Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην ορεινή κοινότητα.

 Το έργο περιελάμβανε τη διαμόρφωση πεζοδρομίων εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Καλλιθέας - Καρυάς που διέρχεται  μέσα από τον οικισμό Σκαμνιάς και πιο συγκεκριμένα στην κατασκευή κρασπεδορείθρων, την πλακόστρωση πεζοδρομίων και την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού στα όρια του οικισμού της κοινότητας. Με την παρέμβαση αυτή αναβαθμίζεται αισθητικά η περιοχή και πραγματοποιείται με ευκολία και ασφάλεια η κίνηση των πεζών.

 Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Οι ορεινές κοινότητες του Δήμου μας έχουν το δικό τους παραδοσιακό χρώμα, το οποίο προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε όλες μας τις παρεμβάσεις. Για την Σκαμνιά η τεχνική μας υπηρεσία σχεδίασε την επέκταση των πεζοδρομίων με την παραδοσιακή πλακόστρωση που ταιριάζει στη φυσιογνωμία του χωριού. Τα νέα πεζοδρόμια έχουν βελτιώσει την αισθητική του δρόμου και την εικόνα του χωριού στους επισκέπτες και τους περαστικούς. Με μεγαλύτερες ή μικρότερες παρεμβάσεις βελτιώνουμε έτσι την εικόνα των κοινοτήτων του δήμου μας και ανταποκρινόμαστε στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.