«Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» - Οργισμένα μηνύματα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ελασσόνα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη (φωτ.)

Μεγάλη σε όγκο ήταν συγκέντρωση, με τη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της Ελασσόνας, νέων παιδιών, συλλόγων, φορέων, εργαζομένων και επαγγελματιών, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, η οποία έχει μετατραπεί σε διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με συνθήματα όπως “Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί ”, αλλά και “Δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία”, μαθητές κρατούσαν πανό διεκδικώντας να μην υπάρξει συγκάλυψη ευθυνών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. 

Διαβάστηκαν ποιήματα από μαθητές και από δασκάλα για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας για τις μάνες των αδικοχαμένων παιδιών των Τεμπών.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Στέλιος Καραμούλας εκ μέρους των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων, η Άρτεμις Κατή εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου, ο Γιώργος Μπαμπάλης, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας (συμμετείχε με απόφαση για 24ωρη απεργία) και ο Παναγιώτης Νούσιας, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.