Γεννήθηκε νεκρό το βρέφος που βρέθηκε θαμμένο στα Καλύβια Ελασσόνας - Τι λέει συγγενής της 38χρονης

 Νέα στοιχεία στο θρίλερ με το νεκρό βρέφος στη Λάρισα. Η 38χρονη παραμένει σε ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης. Τι λέει στο newsit.gr, στενός συγγενής της…

Νεκρό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι γεννήθηκε το βρέφος στην Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γέννηση του βρέφους έγινε πρόωρα με εργώδη τοκετό. Δηλαδή με πολύ μεγάλη δυσκολία. Οι επιστήμονες βρίσκονται εν αναμονή της ιστοπαθολογικής διερεύνησης στις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις που θα δώσουν και την ακριβή αιτία θανάτου.

Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι το βρέφος που ήταν αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο, κοινώς το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Μιλώντας στο newsit.gr, συγγενής της 38χρονης γυναίκας, τόνισε πως «το παιδί γεννήθηκε νεκρό» και ότι η ίδια «δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος». Όπως μας λέει ο συγγενής της 38χρονης, η ίδια το πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων και λίγο αργότερα στενό συγγενικό πρόσωπο της ανύπαντρης γυναίκας έθαψε το βρέφος σε αγροτική περιοχή κοντά στο σπίτι τους.

Μάλιστα ο συγγενής της 38χρονης επισημαίνει ότι οι γονείς της γυναίκας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με σοβαρά προβλήματα υγείας, με την μητέρα της να χρειάζεται να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Λάρισας. Όπως διαπιστώθηκε η 38χρονη κυοφορούσε το έμβρυο 28 με 30 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος. Υποστήριξε πως όταν έσπασαν τα νερά η ίδια δεν έβαλε στο μυαλό της, αυτό που θα ακολουθούσε.

Η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου του 2023, στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας. Όπως υποστήριξε σε γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας, το αγγελούδι ήταν νεκρό και η ίδια το πέταξε στα σκουπίδια. Ειδοποίησε συγγενείς της και εκείνοι ανέλαβαν να το θάψουν σε δικό τους αγροτεμάχιο, περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι της γυναίκας.

Η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της, προερχόταν από τοκετό και ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανακρίση για το τραγικό συμβάν.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή: newsit.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.