Κέλλας από Λιβάδι Ελασσόνας: Σταθερότητα σημαίνει αυτοδύναμη ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στο Λιβάδι, είμαι ανάμεσα σε καλούς φίλους, με καθαρό βλέμμα και πατριωτική ψυχή, σε νοικοκυραίους ανθρώπους της προσπάθειας και του μόχθου, που αγαπούν και αναπτύσσουν τον τόπο τους».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από το Λιβάδι Ελασσόνας, όπου έτυχε μαζικής και θερμής υποδοχής από κατοίκους της ορεινής κοινότητας, προσθέτοντας:

«Πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η στήριξη του αγροκτηνοτροφικού κόσμου, αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εθνική οικονομία, τη διατροφική αυτάρκεια της χώρας και τη ζωντάνια των χωριών της υπαίθρου. Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους κτηνοτρόφους και με την πάταξη των ελληνοποιήσεων και βάζοντας τέλος στα “βαφτίσια” κρέατος, γάλακτος, τυροκομικών, με αυστηρούς ελέγχους και πρόστιμα και με επιδοτήσεις για να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος ενέργειας και ζωοτροφών, σε συνδυασμό με τη μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών. Στεκόμαστε δίπλα σε εκείνους που ιδρώνουν στο κοπάδι για να παράγουν γάλα και κρέας, είμαστε στο πλευρό των πραγματικών παραγωγών, γιατί πιστεύουμε στον αγώνα τους και στην προσφορά τους στην εθνική οικονομία. Ανέκαθεν οι κτηνοτρόφοι εμπιστεύονταν τη ΝΔ και εμείς δεν θα τους προδώσουμε».    

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός, ευχαρίστησε τους Λιβαδιώτες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και τους κάλεσε να συμμετάσχουν δυναμικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζοντας: «Η 21η Μαίου είναι η μοναδική Κυριακή των εκλογών. Είναι η Κυριακή που καλούμαστε να αποφασίσουμε για την Ελλάδα του αύριο. Είναι η Κυριακή που καλούμαστε να επιλέξουμε, αν θέλουμε να πορευτούμε με σταθερότητα και πρόοδο ή να μπούμε σε περιπέτειες. Σταθερότητα σημαίνει αυτοδύναμη ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω».     

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.