Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των φίλων του Θωμά Παπαλιάγκα στο κάλεσμα για τη γιορτή του!

Πολύ μικρός αποδείχθηκε τελικά, ο χώρος που επιλέχθηκε για να υποδεχτεί τους δεκάδες φίλους του Θωμά Παπαλιάγκα, που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα με τον κόσμο που βρέθηκε στον πεζόδρομο της Παπακυριαζή, αντάλλαξε ευχές και προβληματισμούς για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων οι εκλογές της 21ης Μαΐου, η υποψηφιότητά του Θωμά Παπαλιάγκα και οι πιθανές μετεκλογικές εξελίξεις.

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής και μιας σχετικής χαλάρωσης από τον προεκλογικό αγώνα. Είναι όμως και μια ευκαιρία να συναντήσω και να μιλήσω με αγαπημένες φίλες και φίλους, αλλά και συνοδοιπόρους στον αγώνα που δίνουμε.

Έναν αγώνα για τη ριζική ανατροπή της πολιτικής ανισορροπίας που τα τελευταία χρόνια  κράτησε πίσω τη χώρα και το λαό μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα περίπου μήνα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να πείσουμε για την  ορθότητα των προτάσεών μας, ακόμη περισσότερους.

Σήμερα θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη ζεστή τους αγκαλιά, τις ευχές και τα χαμόγελά τους αλλά και την παρουσία τους, που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή», δήλωσε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.