ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στάθηκε δίπλα στους αγώνες των γυναικών»

Πολύ μικρός αποδείχθηκε τελικά, ο προγραμματισμένος χώρος  που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση του Θωμά Παπαλιάγκα, για να χωρέσει τις δεκάδες των γυναικών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

"Σας ευχαριστώ πολύ, σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη σημερινή σας παρουσία, το χαμόγελό, την αισιοδοξία αλλά και τη δεδομένη διάθεσή σας, να προσπεράσουμε σε αυτές τις εκλογές, τα εμπόδια ενός παλιού και ξεπερασμένου πολιτικού συστήματος, που δεν ανταποκρίνεται στα "θέλω" κανενός πιά, σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

"Είναι αναμφίβολα η γυναίκα, που με οποιαδήποτε υπόσταση, σαν μητέρα, σύζυγος, σύντροφος, κόρη, αδελφή, γιαγιά, φίλη, σηματοδοτεί για κάθε άνθρωπο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, την ύπαρξη, την ελπίδα, την αγάπη, την καλοσύνη, τη συμπαράσταση" τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας, μιλώντας στην εκδήλωση.

"Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στάθηκε δίπλα στον δίκαιο αγώνα των γυναικών και διαμόρφωσε και στο θεσμικό πλαίσιο αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο συνθήκες ελευθερίας, ισότητας και αξιοπρέπειας για όλες τις γυναίκες, χωρίς εξαιρέσεις και στερεότυπα. 

Είναι ένας συνεχόμενος αγώνας, στον οποίο είμαστε πάντα μαζί για να διαμορφώσουμε έναν κόσμο που θα αναγνωρίζει την αξία σας, θα τιμά την ύπαρξή σας και θα ενισχύει τη  θέση σας  στη σύγχρονη κοινωνία", κατέληξε ο Θωμάς Παπαλιάγκας, καλώντας όλες τις παρευρισκόμενες, να δώσουν αποφασιστικά τον αγώνα για μια νέα μεγάλη αλλαγή στη χώρα αλλά και στο νομό μας. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.