Περιοδεία Χρήστου Καπετάνου στην Λαική Αγορά της Ελασσόνας: «Να δώσουμε στην πόλη την προσοχή που της αξίζει»

 Στην Ελασσόνα συνέχισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία νομού Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά την πόλη, δίνοντας συνέχεια στο διαρκή και παραγωγικό διάλογο τον οποίο έχει αναπτύξει με τους κατοίκους και εκπροσώπους φορέων και αρχών της πόλης τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καπετάνος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες πωλητές και κυρίως τους καταναλωτές, αναφορικά με τις τιμές των αγροτικών προϊόντων αλλά και την κίνηση που παρουσιάζεται στην αγορά.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παραγωγούς – πωλητές οι οποίοι παρά την αρνητική διεθνή οικονομική συγκυρία, η οποία παρασύρει τις τιμές προς τα πάνω, διαθέτουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντας τους σε τιμές προσιτές, ανάλογες με τις περσινές» σημείωσε, μετά την επίσκεψή του.

Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας  συνέχισε την περιοδεία του στην κεντρική αγορά της Ελασσόνας. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους, που είτε πραγματοποιούσαν τις αγορές τους είτε απολάμβαναν τον καφέ τους στα καταστήματα εστίασης, πέριξ της πλατείας.

Ευκαιρίας δοθείσης, ο Χρήστος Καπετάνος παρακάθισε σε κεντρικό καφέ, όπου, ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι η μόνη επιλογή για σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων αποτελεί η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία.

«Όπως όλες οι περιοχές του νομού μας, πόσω μάλλον η πόλη της Ελασσόνας που συνιστά ένα ζωντανό και δραστήριο αστικό κέντρο, χρειάζεται να αποκτήσει ακόμη πιο ισχυρή φωνή, προκειμένου όλα τα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων της να φτάνουν αυτούσια σε ευήκοα ώτα στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ενόψει των εθνικών εκλογών, ευελπιστώ  στην στήριξή σας και τη ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να δώσουμε στην πόλη, σε συνεχή και αγαστή συνεργασία μεταξύ μας, την προσοχή που της αξίζει» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.