Στέλλα Μπίζιου: Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά με στόχο να μειώσουμε κι άλλο τους φόρους

«Την τετραετία που μας πέρασε κάναμε πολλά. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις, ωστόσο κρατήσαμε την κοινωνία και τη χώρα όρθια. Ωστόσο έχουμε πολλά να κάνουμε. Την επόμενη τετραετία με σταθερότητα και τόλμη συνεχίζουμε το έργο μας για μια Ελλάδα περήφανη και δυνατή. Μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Με μοχλό μας μια ισχυρή οικονομία, η οποία όχι μόνο άντεξε στα πολυποίκιλα διαδοχικά κύματα των κρίσεων που αντιμετωπίσαμε, αλλά ισχυροποιήθηκε και αναπτύχθηκε. Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια η χώρα μας κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακή αύξηση στο ΑΕΠ της, στις επενδύσεις, και παράλληλα να μειώσει την ανεργία θεαματικά».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου η οποία επισκέφτηκε την ΔΟΥ Λάρισας και συνομίλησε με υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και με υπαλλήλους της εφορίας, σε μια συζήτηση που περιελάμβανε και θέματα που τους απασχολούν, όσον αφορά το επαγγελματικό τους καθεστώς.

«Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά με στόχο να μειώσουμε κι άλλο τους φόρους, δίνοντας έτσι περισσότερο οξυγόνο σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, και ταυτόχρονα να αυξήσουμε περαιτέρω τους μισθούς. Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μέσους μισθούς, στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, που θα φτάσουν στα 1.500 ευρώ στο τέλος της επόμενης τετραετίας, αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.