Ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, κ. Νίκος Ντόλας, στη Δ.Ο.Υ. Λάρισας

Τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Λάρισας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής N. Λάρισας, κ. Νίκος Ντόλας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Προϊσταμένους και τους Υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Λάρισας. Παράλληλα, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε σε όλα τα τμήματα της Δ.Ο.Υ., από ομάδα υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκος Ντόλας επισκέφθηκε το Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Φορολογούμενους, το Τμήμα Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης, το Τμήμα Εσόδων, το Τμήμα Δικαστικό και Νομικής Υποστήριξης, και το Τμήμα Ελέγχου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συνομίλησε με τους υπαλλήλους των τμημάτων και ενημερώθηκε για το οργανόγραμμα και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ.

Η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία της Λάρισας διαχειρίζεται καθημερινά πλήθος οικονομικών υποθέσεων, για θέματα που αφορούν όλον τον Νομό Λάρισας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε, με την προοπτική νέας συνάντησης με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση και ανάπτυξη σημαντικών θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.