Ισοπαλία 1-1 με την πρωταθλήτρια του Ομίλου Κοζάνη και ...υποβιβασμός για τον ΠΟΕ

Η 13η ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα τηs Γ' Εθνικής, που ο Π.Ο.Ελασσόναs απέσπασε αυτή τη φορά με 1-1 από την πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου Κοζάνη «μηδένισε» τιs όποιες μαθηματικά λίγες ελπίδες είχε για τη σωτηρία του. 

Έτσι , σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα τηs αγωνιστικής, δυστυχώς υποβιβάζεται από τη Γ' Εθνική στην τοπική κατηγορία του Νομού Λάρισας.

Σε ένα κρίσιμο και δυνατό παιχνίδι (...με συνεχή κυκλοφορία τηs μπάλαs) οι Ελασσονίτεs παρουσίασαν μια καλή αγωνιστική εικόνα και αντιμετώπισαν στα ίσα την πρωταθλήτρια του Ομίλου, «παλεύοντας» έωs το τέλος για το «τρίποντο». 

Η δυνατή ομάδα τηs Κοζάνηs παρουσιάστηκε «ετοιμοπόλεμη» ενόψει των μπαράζ που οδηγούν στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα προηγήθηκε με 1-0 στο 54' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντοθανάση, μετά από ανατροπή του Μουλτσιά.

Οι χαρές των γηπεδούχων δεν θα κρατήσουν πολύ καθώς οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν στο 70' σε 1-1, με κεφαλιά του νεοεισελθέντα Κανούλα.

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκοs Φώλλαs): Γούποs, Καραμούλαs, Κούκοs (74' Κακάμηs), Λαγόs, Περτζιόνι, Κοντοθανάσηs, Γκεμπέταs (46' Νταμπώσηs), Ντουλάγκ (74' Αγγελούληs), Μουλτσιάs, Καραγκούνηs, Ιγγλέζοs (78'  Κωνσταντινίδηs). 

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκοs Μπαδnμαs): Μπλατσιώτηs, Μπακάληs,  Παπανικολόπουλοs, Μπίντσηs (61' Νιάσσε), Παλαμίδηs, Βοριαζίδηs (61' Καραγιάννηs), Τσώτσοs (61' Παπαργυρίου), Μαραγκόs, Στόιοs (61' Κανούλαs), Πάταs, Τσαπακίδηs (46' Λάμπογλοu).

- Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόναs τίμησε και βράβευσε την ομάδα μπάσκετ τοu Γ.Σ.Ε. Ελασσόναs για την άνοδό τηs στη μεγάλn κατηγορία (Α1 ΕΣΚΑΘ) του θεσσαλικού μπάσκετ.

Γ.Μ.- Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.