Σε Δομένικο, Αμούρι, Μαγούλα, Παλαιόκαστρο, Συκιά και Βερδικούσια ο Χρήστος Καπετάνος: «Θέλω να βοηθήσω τα χωριά μας να παραμείνουν ζωντανά»

 Τα χωριά της Ελασσόνας και συγκεκριμένα το Δομένικο, το Αμούρι, η Μαγούλα, το Παλαιόκαστρο, η Συκιά και τέλος, η Βερδικούσια ήταν οι επόμενοι σταθμοί της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστου Καπετάνου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισκέφθηκε εκ νέου τις εν λόγω περιοχές, προκειμένου να συνεχίσει τον ανοιχτό, παραγωγικό διάλογο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με τους κατοίκους, ενώ κατά την στάση του στη Μαγούλα  παρέστη στον Πανηγυρικό Εσπερινό για τη γιορτή του πολιούχου του χωριού, Αγίου Γεωργίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό και συμμετείχε στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου.

 Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών του με τους πολίτες, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που δυσχεραίνουν τη διαβίωση τους ενώ αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, οι οποίες θα επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στο αγροτικό εισόδημα, που τη φετινή χρονιά, εξαιτίας των εξωγενών παραγόντων, έχει πληγεί σημαντικά.

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Καπετάνος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Οι κάτοικοι των χωριών της Ελασσόνας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, επιμένουν και  στηρίζουν τον τόπο τους. Αυτή τους την επιλογή το κράτος οφείλει να την αναγνωρίσει εμπράκτως με μέτρα και παρεμβάσεις οι οποίες θα διευκολύνουν τη διαβίωσή τους αλλά και που θα αποτελέσουν κίνητρα για την επιστροφή των νέων που εγκατέλειψαν τους τόπους τους, αναζητώντας περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες βιοτικές συνθήκες στα αστικά κέντρα. Περαιτέρω, τα χωριά τα οποία επισκέφθηκα χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη ομορφιά και αυτή τους η ιδιότητα αποτελεί ήδη ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να αναδειχθεί , προκειμένου να αποτελέσουν πόλο έλξης, με απώτερο στόχο την οικονομική τους ανάπτυξη . Από την πλευρά μου, πολλάκις έχω αναφερθεί στη σημασία της άμεσης διαβίβασης των προβλημάτων στους αρμόδιους φορείς των Αθηνών και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Κανένας κάτοικος στα χωριά μας δεν θα αισθανθεί ποτέ ξανά απομονωμένος. Με σταθερότητα και συνέπεια, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα προχωρήσουμε μπροστά,  με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο των χωριών του νομού μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν ισχυρό Νομό Λάρισας.»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.