Κέλλας από χωριά Δήμου Αγιάς: Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό των αγροτών μας

 Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συναντήθηκε με αγρότες του Δήμου Αγιάς,  ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, κατά την περιοδεία του στο Ελευθέριο, τη Μαρμαρίνη, το Γερακάρι, την Ανάβρα, τον Αετόλοφο και την Ποταμιά.

Οι παραγωγοί, που είναι σε άμεση και συχνή επαφή με τον Χρήστο Κέλλα για τα προβλήματα που "βάζουν φρένο" στις καλλιέργειές τους, αναγνώρισαν την καίρια παρέμβασή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του εισοδήματός τους, με την καταβολή de minimis στα μήλα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, υποσχόμενος ότι θα διεκδικεί πάντα το καλύτερο για τους παραγωγούς που "σπέρνουν" ελπίδα και ανάπτυξη στο τόπο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνησή μας δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στον πρωτογενή τομέα. Αυτό πράξαμε και με την ενίσχυση στα μήλα, καθώς το υψηλό κόστος παραγωγής, η έλλειψη εργατικών χεριών και η συρρίκνωση των διαθέσιμων αγορών, συνέθεσαν ένα ασφυκτικό πλαίσιο, που έχρηζε άμεσων και γενναίων πρωτοβουλιών.

Ξέρω ότι κοπιάζετε στις καλλιέργειές σας και ο ιδρώτας σας πρέπει να ανταμείβεται. Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας, να διεκδικώ και να παλεύω για όλα όσα δικαιούστε».

Ο Χρήστος Κέλλας συντάχθηκε και με το αίτημα των αμυγδαλοπαραγωγών για οικονομική ενίσχυση, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη ενημερώσει, σχετικά, σε ανώτατο επίπεδο, ζητώντας να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους. “Η κυβέρνηση, έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά, και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους αμυγδαλοπαραγωγούς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.