Κέλλας από Βλαχογιάννι: Στηρίζουμε την κτηνοτροφία, ενισχύουμε τους κατοίκους της υπαίθρου

«Στις 21 Μαΐου συγκρίνουμε και κρίνουμε, ψηφίζουμε και αποφασίζουμε, δεν γυρνάμε πίσω. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη. Και η σημερινή σας θερμή παρουσία στο πλευρό μου, αποδεικνύει τη βούλησή σας να πάμε μπροστά, με σιγουριά για το αύριο, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική, συνεπή και δυναμική κοινοβουλευτική μου παρουσία».

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε την ομιλία του στους κατοίκους του Βλαχογιαννίου, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών σε όλο το νομό.

Η κρισιμότητα των εκλογών

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την ανάγκη ο τόπος να συνεχίσει να έχει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, αποφεύγοντας “πολιτικές περιπέτειες”.

Όπως σημείωσε, «η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η ανάπτυξη έχει αντικαταστήσει την ύφεση, οι μειώσεις φόρων, τη φοροεπιδρομή της προηγούμενης κυβέρνησης, η πατρίδα μας κατέχει πλέον, τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο. Προστατεύουμε τον τόπο μας απέναντι σε κάθε ξένη απειλή. Ανοίξαμε τον δρόμο για την ευρωχρηματοδότηση του φράκτη στον ‘Έβρο, κόντρα στη δημαγωγική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, η χώρα θα αποκτήσει την επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023 και θα προχωρήσει σε περαιτέρω στήριξη των κατοίκων της υπαίθρου. 

Όλες μας οι προεκλογικές δεσμεύσεις τηρήθηκαν στο ακέραιο. Η συνέπεια λόγων και πράξεων είναι η κοινή μας υπογραφή στη Συμφωνία Αλήθειας, την οποία ανανεώνουμε την 21η Μαίου».

Έμπρακτη στήριξη της κτηνοτροφίας

Ο Χρήστος Κέλλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρωτογενή τομέα και στα κυβερνητικά μέτρα στήριξης στους παραγωγούς, με έμφαση στην κτηνοτροφία, τονίζοντας:

«Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για τις πολύ καλές τιμές που απολαύσατε την περίοδο του Πάσχα. Αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών σας, στις οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ και εγώ προσωπικά, όπως γνωρίζετε, αποτελούμε σταθερό σύμμαχό σας. Η στήριξη της ζωικής παραγωγής και των ποιοτικών γαλακτοκομικών-τυροκομικών προιόντων δεν πρέπει να ανακοπεί. Παραμένω στο πλευρό σας, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε μαζί…».    

Το ευχαριστώ των κτηνοτρόφων

Καλωσορίζοντας τον κ. Κέλλα στο Βλαχογιάννι, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας Γιάννης Γκουρομπίνος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία της Ομοσπονδίας μαζί του, ενώ επεσήμανε τις αναφορές τόσο του πρώην ΥΠΑΑΤ Μάκη Βορίδη, όσο και του σημερινού Υπουργού Γιώργου Γεωργαντά για την διεκδικητικότητα και αποτελεσματικότητα που διακρίνει τον Λαρισαίο, κάθε φορά που καλείται να υπερασπιστεί τους παραγωγούς.

«Τον ευχαριστούμε για το διαρκές ενδιαφέρον του για την κτηνοτροφία και την ύπαιθρο», κατέληξε ο Βλαχογιαννίτης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων.     

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.