Την παραίτηση του από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, υπέβαλλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παναγιώτης Νταής

Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης ο Παναγιώτης Νταής αποχαιρέτισε χθες τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας και Αμαξοστασίου του Δήμου Λαρισαίων, υποβάλλοντας ταυτόχρονα στο Δήμαρχο Απ. Καλογιάννη την παραίτηση του από τη θέση του αντιδημάρχου, προκειμένου να αφοσιωθεί στον προεκλογικό αγώνα των εθνικών εκλογών, ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στη σύντομη αλλά ουσιαστική συνάντηση του με εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Αμαξοστασίου του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Νταής τους ευχαρίστησε όλους,  για «όσα πετύχαμε μαζί» - όπως είπε. Τόνισε μάλιστα ότι χωρίς την παραγωγική συνεργασία, που είχαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν θα είχαν έρθει αυτά τα αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας  και του περιβάλλοντος.

  «Η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και ανακύκλωσης είναι σαφής και μάλιστα φάνηκε από τα αποτελέσματα πρόσφατης μέτρησης της κοινής γνώμης στη Λάρισα, όπως αποτυπώθηκε μετά την διαδικτυακή έρευνα που διενήργησε η εταιρία Novoville» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής.

Η θητεία του Π. Νταή στο Δήμο Λαρισαίων από τις θέσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, από το 2014 μέχρι και σήμερα του έδωσαν την ευκαιρία να έρθει πολύ κοντά με τους πολίτες της Λάρισας και γι’ αυτό το μήνυμά του, ενόψει των εθνικών εκλογών είναι «Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί,  στην Προοδευτική Διακυβέρνηση».

Λίγο νωρίτερα ο Π. Νταής είχε στείλει στο Δήμαρχο Λαρισαίων την επιστολή της παραίτησης του από τη θέση του αντιδημάρχου, σημειώνοντας:

«Αγαπητέ Δήμαρχε,

 Όπως γνωρίζεις αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη την πρόσκληση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών στην περιφερειακή ενότητα  Λάρισας.

Είναι για μένα μεγάλη τιμή, αλλά και ύψιστη ευθύνη να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον προοδευτικό κόσμο της Λάρισας και ολόκληρης της Ελλάδας, ώστε η επομένη των εκλογών να βρει την κοινωνία μας όρθια, με ισότητα, δίκαιη ανάπτυξη και δικαιοσύνη για όλους.

Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις εκλογές, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τους κατοίκους όλου του νομού σε κάθε σπίτι, σε κάθε πόλη και κάθε τοπικό διαμέρισμα, για να μεταφέρω το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της νίκης των προοδευτικών δυνάμεων, των δυνάμεων της δουλειάς και της ανάπτυξης, των δυνάμεων της διαφάνειας.

Σ΄ ευχαριστώ για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και   υποβάλλω την παραίτησή μου από θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και από μέλος της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Οι κοινοί μας αγώνες μέσα από αυτό το οραματικό σχέδιο της ΄΄Συμπαράταξης Λαρισαίων΄΄ συνεχίζονται».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.