Πρώην Εργαζόμενοι S/M “ΛAΡΙΣΑ”: « Απανθρωπιά της Κυβέρνησης, για το δίκαιο αίτημά μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι πρώην εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Λάρισα”, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής και τον τερματισμό του νομοθετικού έργου. Ειδικότερα, υπογραμμίζουν:

«Ο Γολγοθάς μας, συνεχίζεται και αυτό το Πάσχα, καθώς η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με περισσή αναλγησία, αδιαφόρησε – ενώ μπορούσε - να δώσει λύση χθες Μ. Τρίτη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Βουλής. 

Ευχαριστούμε τη Βουλευτή Λάρισας και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, που έδωσε μάχη, παλεύοντας συνεχώς για το δικό μας θέμα, τόσο στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όσο και στην Ολομέλεια προς τους Υπουργούς της Κυβέρνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δεν έμεινε μόνο στην πολιτική διεκδίκηση, αλλά ασχολήθηκε με την νομική επεξεργασία και βελτίωση της τροπολογίας μας, ώστε να μπορούσε άμεσα να τη δεχθούν οι Υπουργοί και να ψηφιζόταν χθες.

Εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευσή μας για το γεγονός ότι κανένας άλλος Βουλευτής του Νομού Λάρισας από τα υπόλοιπα κόμματα, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και δεν στήριξε το αίτημά μας στη Βουλή. Εάν ο αγώνας τις προηγούμενες μέρες δεν διεξαγόταν μόνο από μία βουλευτή, αλλά από όλους τους Βουλευτές της Λάρισας, η φράση στη νομοθεσία θα είχε προστεθεί και σήμερα όλα για εμάς θα ήταν διαφορετικά.

Κυβέρνηση και υπόλοιποι Βουλευτές του Νομού, μας γύρισαν την πλάτη.

Από δεσμεύσεις και προεκλογικά λόγια, χορτάσαμε πια. Στην πράξη κρίθηκαν όλα.

Έχουμε και γνώση και μνήμη.»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.