Στέλλα Μπίζιου από 1η Στρατιά: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας αποτελούν τον κορμό της αποτρεπτικής μας δύναμης

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο και την προσφορά των άξιων αξιωματικών του Στρατού μας και στέκεται στο πλευρό όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Αυτοί αποτελούν τον κορμό της αποτρεπτικής μας δύναμης, αυτοί με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος διασφαλίζουν την εθνική μας κυριαρχία, έτοιμοι να θυσιάσουν και τη ζωή τους στον βωμό της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα και τη συνάντησή της με τον Διοικητή, Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Τσιόπλο.

«Η αναβάθμιση της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας δεν είναι εφικτή χωρίς την ανάλογη ενδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων. Με μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα, με σημαντικό αριθμό προσλήψεων που θωρακίζουν και διευκολύνουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και με οικονομικής φύσεως ενισχύσεις προς τα στελέχη, αυτά τα τέσσερα χρόνια αναγνωρίσαμε έμπρακτα την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή τους.

Όλοι όσοι ψελλίζουν ακατανόητες θεωρίες και όσοι αποδυνάμωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις αγνοώντας τους διαρκείς κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας μας, επιβεβαιώνουν πως οι νεφελώδεις ιδεοληψίες τους μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στην χώρα.

Οι πολίτες γνωρίζουν. Τώρα είναι η ώρα να συγκρίνουν και να αποφασίσουν. Στη Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας γιατί είμαστε προσηλωμένοι στο εθνικό συμφέρον», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.  

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.