Με φοβερό γκολ του Κοντοθανάση και τρομερή απόκρουση του Γούπου στις καθυστερήσεις, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ (φωτο-video)

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας κατάφερε να πάρει ο ΠΟ Ελασσόνας κερδίζοντας 0 – 1 τον Αχιλλέα Φαρσάλων στον επαναληπτικό του 1 – 1 της Ελασσόνας, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κοντοθανάση στο 76ο λεπτό!

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε και την τρομερή απόκρουση του Γούπου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε σουτ μέσα από την περιοχή, που κράτησε ανέπαφη την εστία του, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μαυροβουνίου που απέκλεισε στα ημιτελικά τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Η ομάδα της Ελασσόνας, φτάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό, καθώς είναι ο νικητής των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού το 2019 και το 2022, με δεδομένο ότι τις περιόδους 2019-20 και 2020-21 δεν διεξήχθησαν τελικοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και αν κερδίσει το φετινό τρόπαιο θα είναι η μοναδική ομάδα που έχει τρεις νίκες κατά σειρά σε ισάριθμους τελικούς.

Οι Συνθέσεις: 
Αχιλλέας Φαρσάλων (Δ. Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Αετόπουλος (70’ Γκαραλιάκος), Καραλαλούλης (67’ Τσατσελάρι), Παπακωνσταντίνου (87’ Πασσιάς), Μακρής, Ματούλας (87’ Κερμελίδης).
Π.Ο.Ελασσόνας (Ν. Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (78΄Κούκος), Λαγός, Περτζιόνι (46’ Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Κυρίτσης Θ., Ντουλάγκ (46 Μπέλλος), Μουλτσιάς (73’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης, Ιγγλέζος (88’ Καραμούλας). 

 Δείτε το φοβερό γκολ του Κοντοθανάση από το voloslive.com:
Ανδρέας Νικούλης 
Πηγή video: voloslive.com
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.