Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής από την Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

 Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής από την Γενική Συνέλευση και την Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, αφού η αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων στη "Μουσική Σκηνή" γέμισε από μέλη και φίλους της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου. 

Παρουσία του Συντονιστή-Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας Βασίλη Ζωγράφου, ο οποίος ανέλυσε την Πολιτική Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και τόνισε στα μέλη της Ο.Μ. πως απαιτείται εγρήγορση και αγώνας για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξεκίνησε η συνέλευση με τον Γραμματέα να τονίζει πως στα ζητήματα της έμφυλης βίας "είμαστε με τα θύματα" στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

Ο Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας τόνισε την ανάγκη για αγωνιστικότητα στα μέλη ενώ ο αναπληρωτής γραμματέας Θωμάς Καραγεώργος επισήμανε πως ήρθε η ώρα για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα υπόλοιπα μέλη με το μήνυμα της νίκης, της ενότητας και της πολιτικής αλλαγής να είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα. 

Τίμησαν με την παρουσία τους η υποψήφια βουλεύτρια στο Νομό Λάρισας Ιωάννα Φουτζοπούλου και ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καριπίδης. 

Η Ο.Μ. Ελασσόνας ευχαριστεί τη "Μουσική Σκηνή" για τη φιλοξενία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.