Κρατούσε τη νίκη ο ΠΟΕ – Τα έχασε όλα στο 94’

Σε ένα παιχνίδι που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, , για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ο ΠΟ Ελασσόνας με ένα απίστευτο «χαρακίρι» στις καθυστέρησης τα έχασε όλα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Αρσένου μπήκαν με πολύ καλή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πραγματοποιώντας αρκετές καλές φάσεις, χωρίς όμως την επιθυμητή κατάληξη.

Και ενώ η ομάδα της Ελασσόνας πίεζε, η ομάδα της ΑΕΠ θα καταφέρει στο 17’ με τον Ποσινακίδη να είναι αυτή που θα πετύχει πρώτη γκολ, κάνοντας το 0-1.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να απειλούν την εστία του Καλιαμπάκα και κατάφεραν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντοθανάση να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Ελασσόνας, καθώς κατάφερε κεφαλιά του Κακάμη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πεσμένος μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, όπου η ΑΕΠ Κοζάνης έκανε την ολική ανατροπή.

Αρχικά στο 90+2’ ο Λάτζιος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ θα ισοφαρίσει σε 2-2 και στο 90+4’ ο Σάλα εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ και με ψύχραιμο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Το φιλμ του αγώνα:
5’ Σουτ του Κουντούρη λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ
7’ Διαδοχικά σουτ από Μουλτσιά και Ιγγλέζο μετά από πολύ καλή ενέργεια των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ το οποίο πέρας ανεκμετάλλευτο.
10’ Ο Μουλτσιάς θα βρεθεί απέναντι από τον Καλιαμπάκα και από πολύ κοντά δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.
17’ Ο Ποσινακίδης θα νικήσει τον Γούπο με σουτ από το ύος της περιοχής κάνοντας το 0-1.
18’ Κοντινό πλασέ του Ιγγλέζου, θα αποκρούσει ο Καλιαμπάκας.
35’ Κοντινή κεφαλιά του Τσάτσου με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικού και να περνάει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
43’ Κεφαλιά του Περτζιόνι μετά από εκτέλεση κόρενρ πέρασε αόυτ.
45+1 Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κωστούλας, ο Κοντοθανάσης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
46’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, ο Κακάμης με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στον ΠΟΕ με 2-1
58’ Δυνατό σουτ του Κυρίτση έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.
70’ Κοντινό σουτ του Κουλούσια, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
90+1 Με κεφαλιά ο Λάτζιος μετά από εκτέλεση κόρνερ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
90+4 Ο Σάλα εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ και με ψύχραιμο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Μουλτσιάς (60’ Καραμούλας), Κυρίτσης, Κωστούλας (86’ Κούκος), Καραγκούνης (60’ Γκαμπέτας) , Ιγγλέζος (76’ Μπέλλος), Κακάμης
ΑΕΠ Κοζάνης (Σάββας Μπιτσώρης): Καλιαμπάκας, Λόπεζ, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Κουλούσιας (90'+2' Σάλλα Μάριο), Κουντούρης, Σάλλα Ρίντι, Ποσινακίδης (46' Δάλλης, 90'+3' Παπαναστασίου), Καραγιαννίδης (76' Λάντζιος), Παπαζήσης, Περμπόμο
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.