"Tετράσφαιρη" νίκη για τον Οικονόμο επί του Παναγροτικού Νίκαιας

Με "συνοπτικές διαδικασίες" ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υπέταξε με 4-0 τον Παναγροτικό Νίκαιας, σημειώνοντας την ευρύτερη νίκη της φετινής περιόδου, και - παράλληλα - αναρριχήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης όπου ισοβαθμεί με τον αντίπαλό του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΑΟ Μαυροβουνίου.Τα πάντα στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" κρίθηκαν στο "εκρηκτικό" πρώτο 20λεπτο, που χάρισε άφθονες συγκινήσεις στους Τσαριτσανιώτες φιλάθλους.

Το σκορ άνοιξε στο 4', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Γανός που από κοντά νίκησε τον Νικολακούλη, ενώ στο 11' το σουτ του Τσούτσα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι.Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο Ντούφας με σουτ από αριστερά "έγραψε" το 2-0 και στο 16', μετά από την αρχική προσπάθεια του Δραχαλίβα, ο Βλαχάκης με σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της άλλοτε ομάδας του.Στο 19' Βλαχάκης και Δραχαλίβας συνεργάστηκαν, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσούτσα να ανεβάσει τον δείκτη σε 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ στο διάστημα αυτό οι καλύτερες στιγμές καταγράφηκαν στο 51' με σουτ του Γκανάβα που εξουδετέρωσε ο Νούσιας και στο 59' με σουτ του Δραχαλίβα εκτός περιοχής που κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Τιμητική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η διαιτητική παρουσία του επί σειρά ετών διεθνούς Θανάση Τζήλου που διηύθυνε τον αγώνα, έχοντας ως βοηθούς τους φερέλπιδες Θωμά Βαλιώτη - Δημήτρη Δίχρη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (57' Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας (63' Αθ.Νικολακούλης), Αυλογιάρης, Γανός (73' Γκόλτσιος), Καραμπίνας, Τσούτσας, Πούτας, Ντούφας (73' Δριστέλας), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Μάτος): Ι.Νικολακούλης, Θ.Μανακούσιος (46' Παπαθανασίου), Περήφανος (46' Ψαρούλης), Σώκος, Ακρίβος, Ηλ.Παπακώστας (84' Ολομάνι), Αθ.Παπακώστας (46' Εμ.Πετράκης), Ρακίπι, Φασούλας (71' Πιτσίλκας), Γκανάβας, Δ.Μανακούσιος.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.