Θωμάς Παπαλιάγκας από το Μεγ.Ελευθεροχώρι : «Προχωράμε με σιγουριά για την επόμενη ημέρα»

 Στο Μεγ. Ελευθεροχώρι βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Θωμάς Παπαλιάγκας και συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού και πολιτικούς του φίλους.

«Η επόμενη ημέρα των εκλογών, πρέπει να σηματοδοτεί μια νέα πορεία για τον τόπο μας και την πατρίδα μας. Δεν πρέπει απλά να αφήνει πίσω 8 χρόνια κάκιστων Κυβερνήσεων, που συσσώρευσαν προβλήματα στο λαό και τη χώρα, αλλά να ανοίγει μια καινούργια προοπτική, έναν καινούργιο ορίζοντα.

Από αυτή την άποψη η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ, είναι πράξη ευθύνης και η στράτευση όλων μας για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ειδικά για τους κατοίκους της υπαίθρου, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους συνταξιούχους που προσπαθούν να επιβιώσουν με τις πενιχρές τους συντάξεις, σε χωριά που διαρκώς αιμορραγούν από νέους ανθρώπους και που νοιώθουν εγκαταλελειμμένοι από το κεντρικό κράτος, αυτές οι εκλογές πρέπει να αναδείξουν και την ελπίδα αλλαγής αυτής της κατάστασης.

Αυτό που εισπράττω από τη συμμετοχή των ανθρώπων της περιοχής της Ελασσόνας, στις συναντήσεις,  είναι ισχυρό μήνυμα  νίκης και ανατροπής.

Προσπερνάμε και προχωράμε…» δήλωσε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.