ΠΟ Ελασσόνας: «Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να βρει και πάλι τον σύλλογό μας πρωταγωνιστή, όπως επιτάσσει η πλούσια ιστορία του»

 Την τρίτη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας πανηγυρίζει από χθες ο ΠΟ Ελασσόνας, και ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που ζήσαμε τόσο στο γήπεδο όσο και κατά την επιστροφή της αποστολής στην Ελασσόνα, αφιερώνουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου στους φιλάθλους της ομάδας που μας υποστήριξαν ολόψυχα και συμπαραστάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε, στο τέλος μιας χρονιάς που σίγουρα δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στον θεσμό του Κυπέλλου δημιουργούμε την δική μας παράδοση με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση, ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι είναι ουσιαστικά η τέταρτη για την ομάδα μας αν λάβουμε υπ'όψιν μας και την επιτυχία του 2011 που ήδη είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες επαναφοράς του ιστορικού ονόματος του ΠΟ Ελασσόνας από την τότε διοίκηση μετά την συγχώνευση. Θα έχουμε και πάλι την ευθύνη να εκπροσωπήσουμε τον Νομό Λάρισας στην πανελλήνια διοργάνωση του Κυπέλλου, όπως το κάναμε επάξια και κατά τις δύο προηγούμενες συμμετοχές μας.

Τονίζω όμως ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν μας αποπροσανατολίζει από το γεγονός ότι δεν πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η παραμονή της ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα, όπου θεωρούμε ότι ανήκει και πρέπει να αγωνίζεται ο ΠΟΕ. Με ηρεμία θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα που πρέπει να βρει και πάλι τον σύλλογό μας πρωταγωνιστή, όπως επιτάσσει η πλούσια ιστορία του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας και όλα τα στελέχη της ομάδας για την συνολική τους προσπάθεια, έστω και με τα ανάμεικτα συναισθήματα που γευθήκαμε, και να τους ευχηθούμε "καλό καλοκαίρι".

Για όλους μας ισχύει το ρητό "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"».

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.