Μπίζιου σε προεκλογική συγκέντρωση στον Τύρναβο: Εσείς είστε η δύναμή μου

 «Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε το 2019. Μου χαρίσατε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω από που αγαπώ, να εκπροσωπώ τον τόπο μου, να παλεύω για τα συμφέροντα των ανθρώπων του, των συμπολιτών μου. Θέλω τώρα εδώ από τον Τύρναβο, πάνω από όλα και πρώτα από όλα να σας ζητήσω να δώσετε την δύναμη στη Νέα Δημοκρατία, να πάει την Ελλάδα μπροστά να φτιάξει την Ελλάδα που μας αξίζει. Να δώσετε εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μετά να δώσετε σε εμένα τη δύναμη να είμαι η φωνή σας στην Βουλή, η φωνή σας στην επόμενη κυβέρνηση. Εσείς είστε η δύναμή μου».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση οπαδών της ΝΔ και ψηφοφόρων της στον Τύρναβο.

«Το μεγάλο στοίχημα του 2019 για τη ΝΔ και για τον Πρωθυπουργό τον ίδιο, ήταν η ανάπτυξη. Διότι η δική μας ιδεολογία στη ΝΔ λέει ότι μόνο η ισχυρή ανάπτυξη συνεπάγεται ευημερία, συνεπάγεται καλύτερο εισόδημα και συνεπώς καλύτερη υγεία, καλύτερη παιδεία, καλύτερη ζωή για όλους μας. Μόνο η ανάπτυξη μπορεί να χρηματοδοτήσει τις παροχές που όλοι θέλουμε και αξίζουμε στην Ελλάδα. Και φυσικά η ανάπτυξη εγγυάται την αυτοδυναμία και οικονομική ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Και η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από επενδύσεις. Και η προσέλκυση επενδύσεων, σε οποιοδήποτε τομέα, προϋποθέτει ένα φιλικό και ξεκάθαρο επιχειρηματικό περιβάλλον, μια δίκαιη φορολογία και αξιοποίηση των δημοσίων και κοινοτικών πόρων. Εμείς λοιπόν αυτό το καταφέραμε. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σε μία περίοδο που οι περισσότερες οικονομίες παρουσίασαν ύφεση, εμείς πετύχαμε ισχυρή ανάπτυξη – διπλάσια από τον μέσο όρο της ευρωζώνης. Επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη στην απορρόφηση ΕΣΠΑ. Ειδικά για τη Θεσσαλία οι μέγιστες εντάσεις ενίσχυσης ανέρχονται σε 50% για τις μεγάλες επιχειρήσεις και 60 και 70 % αντίστοιχα για μεσαίες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι έχουμε πετύχει την μεγαλύτερη μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ευρώπη. Και να μην ξεχνάμε ότι οι επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας επιτεύχθησαν μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές διεθνές περιβάλλον.- Μέχρι και πόλεμο στην Ευρώπη κληθήκαμε να διαχειριστούμε», σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

 «Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι: Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά; Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει δείγματα γραφής. Με τη ΝΕΑ Δημοκρατία έχεις τη βεβαιότητα ότι αυτό που ψήφισες αυτό θα πάρεις. Στην τετραετία που προηγήθηκε βάλαμε τα θεμέλια και τώρα θα πάμε τη χώρα πιο σταθερά, πιο τολμηρά, πιο μπροστά», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.