Δήλωση Νίκου Ντόλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

 Η νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μεγάλη. Το πολιτικό σκηνικό φαίνεται να επαναδιατάσσεται και αυτό έχει ενδιαφέρον. Πέραν όμως αυτού, πρέπει να κερδηθεί οριστικά το στοίχημα της πολιτικής σταθερότητας. Και η πολιτική σταθερότητα, τη στιγμή αυτή, περνά μέσα από την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Αυτό σημαίνει πως το ποσοστό της ΝΔ χρειάζεται επαναβεβαίωση στις κρίσιμες κάλπες της 25ης Ιουνίου. Και ως προς αυτό δεν χωρά εφησυχασμός.Το βλέμμα μας είναι στραμμένο, λοιπόν, στο σκοπό αυτό.

Μαζί με τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την αυτοδυναμία της ΝΔ στις 25 Ιουνίου. Ο στόχος όλων είναι πρωτίστως αυτός.  

Σε κάθε περίπτωση θέλω να τους συγχαρώ όλους για τον αγώνα τους ως τώρα. Ειδικά δε σε όσους εξελέγησαν εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά μου, η τελική καταγραφή είναι 4.000 σταυροί προτίμησης. Ευχαριστώ εκ βάθους τους ανθρώπους αυτούς. Γνωρίζουν καλά ότι έδωσα διαυγή, συνεπή και δύσκολο αγώνα, με αμιγώς πολιτικό πρόσημο.

Είναι σαφές ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια να υπηρετώ τις πολιτικές μου θέσεις. Θα συνεχίσω να μιλώ για τους πολίτες και το μέλλον, να συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους, να υπηρετώ την αλήθεια.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.