Κέλλας: Κίνητρα σε υγιή συνεταιριστικά σχήματα, για ισχυρό πρωτογενή τομέα

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο δρόμο της σταθερότητας, της συνέπειας και της βιώσιμης οικονομικά ανάπτυξης ή θα “κολυμπήσουμε” για μια ακόμη φορά στα αχαρτογράφητα νερά της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας και παροχολογίας. Η ψήφος στη ΝΔ, είναι η μόνη ασφαλής επιλογή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κάνουμε τη χώρα μας, ακόμα πιο ισχυρή».

 Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, απευθυνόμενος στους κατοίκους του Πυργετού, του Ομολίου, της Κουλούρας, της Καρίτσας, του Στομίου του Παλαιόπυργου, της Αιγάνης και των Αμπελακίων.

 Ο Λαρισαίος πολιτικός, συνεχάρη του παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του Δέλτα Πηνειού, για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του ακτινιδίου στην ανάπτυξη του τόπου τους. Εξήρε, συγχρόνως, το συνεργατικό πνεύμα και την εξωστρέφειά τους, καθώς, όπως υπογράμμισε, “το εμβληματικό προϊόν της περιοχής διευρύνει τους ορίζοντες του σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και το Ισραήλ, θέτοντας προοπτικές για  ακόμη καλύτερες τιμές”.

 Οι παραγωγοί από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον κ. Κέλλα για την συνδρομή του, τόσο στην επίλυση προβλημάτων, που καλούνται να αντιμετωπίσουν, όσο και για την ευρύτερη στήριξή του στον πρωτογενή τομέα.

 Ο Χρήστος Κέλλας, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα κυβερνητικά μέτρα ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος, υπενθυμίζοντας τη μείωση σε φόρους και εισφορές, καθώς και τα σημαντικά κίνητρα που θεσπίστηκαν για τα συνεταιριστικά σχήματα και τις ομάδες παραγωγών.

 Συνεχάρη, μάλιστα, τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού – Ομάδα Παραγωγών Πυργετού για τις πρωτοβουλίες τους στην ανάδειξη του ελληνικού ακτινιδίου, που φέτος κατακτά τη δεύτερη θέση παγκοσμίως και βάζει πλώρη για νέες διακρίσεις, τονίζοντας:

 «Η κυβέρνηση της ΝΔ θα συνεχίσει να έχει ενεργό και υποστηρικτικό ρόλο απέναντι στους παραγωγούς, που βάζουν πλάτη καθημερινά για να καλλιεργήσουν τα ποιοτικά προϊόντα τους. Γνωρίζω τα προβλήματά σας, το υψηλό κόστος παραγωγής, την ενεργειακή κρίση, την έλλειψη εργατών γης. Ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας και μαζί θα παλέψουμε για την επίλυσή τους. Με σιγουριά για το αύριο, συνεχίζουμε μαζί». 


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.