Θωμάς Παπαλιάγκας από Αβέρωφ: «ΑΛΛΑΓΗ σημαίνει ΠΑΣΟΚ, όσο και αν κάποιοι ανακάλυψαν τον πολιτικό μιμητισμό τελευταία»

 Στη συνοικία Αβέρωφ στη Λάρισα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

«Και η δική σας παρουσία σήμερα εδώ, δείχνει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο πως ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στην πολιτική κανονικότητα, να ανατρέψουμε τις πολιτικές ισορροπίες που κράτησαν τη χώρα και τους πολίτες της σε στασιμότητα και να ξανασυναντηθούμε με το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών, της δημιουργίας και της ελπίδας.

Σε αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής γιατί ο καθένας έχει συνειδητοποιήσει πως το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μεγάλων αλλαγών και της μεγάλης προσφοράς στην ελληνική κοινωνία. Ότι θετικό μπορεί να καταγράψει κάποιος στην πολιτική ιστορία του τόπου μετά το 1974 έχει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. 

Από το ΕΣΥ μέχρι τη Διαύγεια. Από τα πραγματικά μεγάλα έργα που άλλαξαν τη χώρα μέχρι τους ανθρώπινους μισθούς και τις συντάξεις. ΑΛΛΑΓΗ σημαίνει ΠΑΣΟΚ, όσο και αν το τελευταίο διάστημα βλέπουμε την έκφραση του πολιτικού μιμητισμού από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια να ιδιοποιηθεί συνθήματα του χώρου μας, προκαλώντας την κοινή λογική», τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Στις 21 Μαΐου προχωράμε και ένα βήμα παραπέρα, αλλάζοντας και ανανεώνοντας το πολιτικό δυναμικό της χώρας. Με την ψήφο μας στέλνουμε καθαρό μήνυμα πως δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι το 2023 ο παλαιοκομματισμός και οι πελατειακές εξαρτήσεις μπορούν να επιβιώνουν και να πολλαπλασιάζουν τα αρνητικά τους πρότυπα.

Ο πολιτικός της πίτας, της αγκαλίτσας και της κηδείας ανήκει στον μεσοπόλεμο. Η λογική του βουλευτή «Καλοχαιρέτα» δεν έχει θέση σήμερα. Η πολιτική δεν γίνεται με καθρεφτάκια ερωτήσεων και επερωτήσεων, γιατί όλοι ξέρουν ότι αυτές δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Απαντάει η διοίκηση μόνο με το τι ορίζει ο νόμος και επιστρέφει στον ερωτώντα μια τυπική έγγραφη απάντηση. 

Πολιτική γίνεται με γεγονότα και αποτελέσματα. Και αυτό θα κάνουμε» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.