Δομές Υγείας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Τσακνάκης

 Δομές Υγείας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Τσακνάκης δηλώνοντας τα εξής: «Επισκέφτηκα τις τελευταίες μέρες αρκετές δομές υγείας όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μαζί με το ΕΚΑΒ, το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, και το ΤΟΜΜΥ Αγίου Γεωργίου.

Αυτό που διαπίστωσα σε όλες τις δομές είναι μια απαξίωση από πλευράς κυβέρνησης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και σε πολλές περιπτώσεις προβληματικού εργαστηριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της υγείας  με κεντρική ιδέα  «Δικαιοσύνη στην Υγεία, με ισχυρό ΕΣΥ και εξάλειψη των υγειονομικών ανισοτήτων.».  

Απέναντι στην πλήρη αποδιοργάνωση του ΕΣΥ που εξαντλεί τις αντοχές υγειονομικών και πολιτών και απέναντι στο νεοφιλελεύθερο σχέδιο της ΝΔ για λιγότερο Κράτος και περισσότερη αγορά στην Υγεία, που απαξιώνει τις δημόσιες δομές και αυξάνει τις ανισότητες, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγγυάται όχι μόνο την «επούλωση των πληγών» της δημόσιας περίθαλψης, αλλά και ένα νέο όραμα για την Υγεία.. Με στόχο ένα σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ που θα μπορεί να καλύπτει αξιόπιστα περισσότερες ανάγκες και να διασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην υγειονομική φροντίδα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.