Δωρεά ύψους 50 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Ελασσόνας

 Μια σημαντική δωρεά έλαβε ο Δήμος Ελασσόνας.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ δώρισε στο Δήμο Ελασσόνας κ. Βάια Ζιώγα-Κουνατσιώτη, για την αγορά του εξοπλισμού της νέας δημοτικής βιβλιοθήκης στην Ελασσόνα.

Η κ. Κουνατσιώτη με τον εκλιπόντα σύζυγό της αείμνηστο Γιώργο Κουνατσιώτη έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, με δωρεές και ενισχύσεις σε δημόσιους φορείς και οργανώσεις.

Σε ανάρτηση του ο  Δήμαρχος Ελασσόνας κ.Νίκος Γάτσας αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες μου στην κ. Βάια Ζιώγα-Κουνατσιώτη για την σπουδαία απόφασή της να δωρίσει στο Δήμο Ελασσόνας το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 €) για την αγορά του εξοπλισμού της νέας δημοτικής βιβλιοθήκης στην Ελασσόνα. 

Η κ. Κουνατσιώτη με τον εκλιπόντα σύζυγό της αείμνηστο Γιώργο Κουνατσιώτη έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο μας με δωρεές και ενισχύσεις σε δημόσιους φορείς και οργανώσεις. 

Η απόφαση της κ. Βάιας αποδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον της για την παιδεία και την αγάπη της για τον τόπο μας. Ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.