Σήμερα η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων» της Αριστέας Κωνσταντίας Διβανή στην Ελασσόνα

 Οι Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Αριστέα Κωνσταντία Διβανή, παρουσιάζουν στην Ελασσόνα σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, την ποιητική της συλλογή «Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων».

Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης, στην Αίθουσα Προβολών Τοπικού Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας.

Για το βιβλίο και για τη συγγραφέα θα μιλήσουν η κ. Ελένη Μπλιούμη, εκπαιδευτικός-λογοτέχνης και η κ. Χρύσα Πιτένη, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια-Αναπτυξιακή, σχολική ψυχολόγος, πτυχιούχος ΑΠΘ, με Ειδίκευση στην Ιατρική Ψυχολογία, Συνεδρίες παιδιών, εφήβων, ενηλίκων.

Για την πρώτη της ποιητική συλλογή θα μιλήσει και η συγγραφέας Αριστέα Κωνσταντία Διβανή.

Σύντομο βιογραφικό της συγγραφέως:

Η Αριστέα Κωνσταντία Διβανή έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με πτυχία, πιστοποιήσεις, βεβαιώσεις κατάρτισης, συμμετοχές σε σεμινάρια και άδειες εργασίας σε διάφορους τομείς εργασίας.

Απέκτησε ειδικότητα «Δημοσιογράφος-Συντάκτης-Ρεπόρτερ» από τα Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, στο SamRadio, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Συνεργάστηκε στην προετοιμασία της εφημερίδας «Θερμαϊκός» του Δήμου Θερμαϊκού, υπήρξε αρθρογράφος στην Τοπική Εφημερίδα «Περαίας» (2014-2019), ενώ διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο «Ισότητα των δυο φύλων / Ενδοοικογενειακή Βία» σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Θερμαϊκού, στις 20 Ιανουαρίου 2015

Έχει επίσης εργαστεί σε επιχειρήσεις, σε θέσεις υπευθύνου, σε θέσεις εργασίας υπάλληλου Γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης, Security κ.ά.

Παράλληλα συμμετέχει σε εθελοντικές και συλλογικές δράσεις, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, γνωρίζει Αγγλικά.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.