Αρχίζουν τα μπαράζ σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ

Ξεκινάει σήμερα η διαδικασία των αγώνων μπαράζ (κατάταξης) σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ σχετικά με την άνοδο, αλλά και την παραμονή.

Στη Β’ τοπική κατηγορία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ των δευτεραθλητών για την άνοδο μιας ακόμα ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία, εφόσον προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική η ΑΕ Κιλελέρ, θα διασταυρώσουν σήμερα (17:00) τα ξίφη τους στο γήπεδο Μακρυχωρίου ο Όλυμπος Αιγάνης με τον Ιπποκράτη, ενώ ρεπό έχουν τα Βούναινα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα κερδίσει την άνοδο.

Στα μπαράζ για την παραμονή στη Β’ ΕΠΣΛ θα αναμετρηθούν σήμερα στο γήπεδο Νίκαιας (17:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η Δάφνη Γλαύκης και ο Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, ενώ ρεπό έχει η Ακαδημία Τυρνάβου. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας θα πάρουν τον δρόμο του υποβιβασμού (λόγω Δωτιέα Αγιάς και ΠΟΕ) στη Γ’ τοπική κατηγορία.

Τέλος για τη Γ’ ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί σήμερα (17:00) στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ η αναμέτρηση Χείμαρρος Μαρμαρίνης-Όλυμπος Καρυάς. Ο νικητής κερδίζει την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΛ, εφόσον προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική η ΑΕ Κιλελέρ.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (17:00) και οι διαιτητές που ορίστηκαν:

Β’ ΕΠΣΛ
Για άνοδο: Αιγάνη-Ιπποκράτης (γήπ. Μακρυχωρίου): Ντελέζος Ι., Μάνος, Δεδικούσης
Για παραμονή: Γλαύκη-Χαλκιάδες (γήπ. Νίκαιας): Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Νάκας

Γ’ ΕΠΣΛ
Για άνοδο: Μαρμαρίνη-Καρυά (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’): Φακής Γ., Δίχρης, Σκριάπας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.