Φινάλε με νίκη για τον Οικ.Τσαριτσάνης

 Σ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για την τελευταία αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, επικράτησε με 4-0 του Αετού Μακρυχωρίου τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:

24’ Σουτ του Βλαχάκη από το ύψος της περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Τσικρίκης

38’ Με ωραία ενέργεια ο Βλαχάκης θα μπει στην περιοχή, θα κάνει καλό σουτ το οποίο θα αποκρούσει ο Τσικρίκης.

39΄Μετά από πάσα του Τσούτσα, ο Βλαχάκης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 1-0.

55΄Σουτ του Καμπούρα, έδιωξε σε κόρνερ ο Δραχαλίβας.

57’ Ωραία συνεργασία Δραχαλίβα – Τσούτσα, με τον τελευταίο να περνάει και τον τερματοφύλακα, και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 2-0.

61’ Ο Δραχαλίβας έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από σουτ του Μπουμπουνάρα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

65’ Σουτ του Τσαπατόρι, λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δραχαλίβα.

69’ Σουτ του Τσαπατόρι από πλάγια θέση έδιωξε πολύ ωραία σε κόρνερ ο Δραχαλίβας.

73’ Σουτ του Τσαπατόρι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

81’ Από προσπάθεια του Βλαχάκη, ο Πέππας άθελα του θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0 του Οικονόμου.

 Οι συνθέσεις:

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Δραχαλίβας Νεστ., Μιφτάρι, Γκόλτσιος (54’ Μπομπουνάρας), Αυλογιάρης, Γανός, Νικολακούλης, Τσούτσας, Πούτας (79’ Γεωργούλης), Μουλτσιάς, Δραχαλίβας Στ., Βλαχάκης.
Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γιαννακόπουλος, Γραβάνης (50’ Χατζής), Πέππας, Παπανικολάου, Χουτεσιώτης (50’ Μπιτσαράς), Καζάκος Λάλλας (50΄Κυρίτσης), Χριστουδουλόπουλος (50’ Τσαπατόρι), Καμπούρας, Μπλάντας
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.