Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Θερμό κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, για να σταθεί μαζικά και δυναμικά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της, προκειμένου από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου “να επαναφέρουμε το «τραίνο» της ΑΕΛ στις σωστές ράγες”, γιατί – όπως καταλήγει η σχετική ανακοίνωση – “…το θέλουμε και γιατί μπορούμε”!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλες & Φίλοι της ΑΕΛ,

 Παρότι μαθηματικά το κυνήγι του τίτλου στο βόρειο όμιλο της SL2 συνεχίζεται, η ΑΕΛ καλείται πρωτίστως να αποδείξει στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ποιος πρέπει να είναι – κυρίως αγωνιστικά – ο πραγματικός Πρωταθλητής.

Δεν είναι απλά ένας αγώνας γοήτρου για εμάς.

Είναι αγώνας ουσίας, γιατί αριθμητικά ακόμη όλα είναι ανοιχτά και είναι επίσης ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια της ΑΕΛ και για όλα όσα υποστήκαμε στον πρώτο γύρο στο γήπεδο των Σερρών.

Και επειδή η τεράστια ιστορία της ΑΕΛ δεν μας επιτρέπει να ξεχνούμε, σας καλούμε όλους τη Τετάρτη 3/5 και ώρα 15.15 στο στάδιο Αλκαζάρ, για να ενώσουμε τις φωνές μας και να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους και την δέουσα αγωνιστική απάντηση.

Η μάχη κατά της συστημικής αδικίας που επισκιάζει την SL2 και εμπνέει παραδοσιακά την ομάδα μας, θα δοθεί αύριο στην έδρα μας.

Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς, όποιες και εάν είναι οι δικαιολογίες.

Ραντεβού λοιπόν στο Αλκαζάρ, στο μέρος που ξεκίνησαν όλα!

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.