Κέλλας από χωριά των Φαρσάλων και του Κιλελέρ: Ισχυρή σχέση με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας

 «Η ΝΔ στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα. Οι παρεμβάσεις της τελευταίας τετραετίας για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, είναι σημαντικές και πολύπλευρες. Τόσο με κρατική οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξωγενών κρίσεων, όσο και με επενδύσεις σε βασικά έργα υποδομής, όπως το φράγμα της Σκοπιάς, με τεράστιο αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και με την ψήφο σας στη ΝΔ την Κυριακή 21 Μαΐου, θα το επιβεβαιώσετε δυναμικά».       

Αυτά δήλωσε, περιοδεύοντας σε κοινότητες των δήμων Φαρσάλων και Κιλελέρ, ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους.

Ο Λαρισαίος πολιτικός από τις Νέες Καρυές, το Νέο Περιβόλι, τη Χαρά, το Ζάππειο, το Καλό Νερό, τα Μύρα, το Σοφό, το Αχίλλειο, το Δίλοφο, την Αμπελιά, την Βαμβακού, το Σιτόχωρο και το Ναρθάκι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού που έχουν χτίσει.

Από τα χωριά των Φαρσάλων, κάνοντας αναφορά στις προσεχείς εκλογές, σημείωσε:

«Σας καλώ πριν προσέλθετε στην κάλπη να κρίνετε και να συγκρίνετε έργα και ημέρες της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε δύσκολες εποχές στηρίξαμε την ύπαιθρο, με συνεχείς επενδύσεις σε αρδευτικά, υδρευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, με στόχο έχουν την εξοικονόμηση νερού, ενέργειας και χρημάτων.

Με σφραγίδα Κυριάκου Μητσοτάκη, κατασκευάζεται το φράγμα της Σκοπιάς, ένα εμβληματικό έργο, που θα δώσει ανάπτυξη στον κάμπο. Σε συνδυασμό με το δρόμο Λάρισα - Φάρσαλα, για τον οποίο επίσης υπάρχει σχεδιασμός υλοποίησης, η επαρχία Φαρσάλων κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Κιλελέρ

Στα χωριά του δήμου Κιλελέρ, ο κ. Κέλλας μίλησε για την παραδοσιακή σχέση της ΝΔ με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους:

«Υλοποιήσαμε ό,τι υποσχεθήκαμε. Μειώσαμε το φορολογικό συντελεστή για τα αγροτικά συνεταιριστικά σχήματα, προχωρήσαμε στην απαλλαγή των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών από το τέλος επιτηδεύματος, μειώσαμε τον  ΦΠΑ από το 13% στο 6% για τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα και τις ασφαλιστικές εισφορές κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες για τους εργαζομένους των αγροτικών επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερα στον θεσσαλικό κάμπο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για νερό, χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή λιμνοδεξαμενών, φραγμάτων, υπόγειων δικτύων άρδευσης, εκσυγχρονίσαμε γεωτρήσεις με τοποθέτηση inverter, προχωράμε στη χρήση ΑΠΕ και σε περισσότερα έργα αγροτικής οδοποιίας για την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες».

«Η θερμή σας υποδοχή αποδεικνύει ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν θα σταματήσει, συμπαρασύροντας στο πέρασμά του λαϊκισμούς, παλινωδίες και επικίνδυνες για τη χώρα πολιτικές. Με την ψήφο σας την Κυριακή 21 Μαΐου, στέλνετε ξεκάθαρο μήνυμα. Προχωράμε μαζί, προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.