Στέλλα Μπίζιου - Στεκόμαστε δίπλα σας και συνεχίζουμε τον αγώνα ώστε οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι να συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

 «Συνομίλησα σήμερα με τον φίλο μου διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για να του επισημάνω πως θα πρέπει άμεσα ο Οργανισμός να προσλάβει κι άλλους εκτιμητές για τις ζημιές που υπέστησαν πριν λίγες μέρες αγροτικές καλλιέργειες σε ολόκληρο το νομό της Λάρισας. Οφείλω να σας μεταφέρω τη θετική του διάθεση και να επισημάνω πως σύντομα θα έχουμε θετικά νέα. Με αφορμή λοιπόν αυτή μου την επικοινωνία θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Ανδρέα Λυκουρέντζο για τη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια. Περάσαμε μαζί πολλές ώρες και δώσαμε λύσεις στα προβλήματά σας, καθώς και οι δυο γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, οι μαχητές της γης όπως χαρακτηριστικά σας αναφέρω. Στεκόμαστε δίπλα σας και συνεχίζουμε τον αγώνα, ώστε οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι να αποκτήσουν όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις για να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, περιοδεύοντας σε χωριά της επαρχίας Ελασσόνας και πιο συγκεκριμένα στον Κοκκινοπηλό, Πύθιο, Σκοπιά, Φλάμπουρο, Καλύβια, Δρυμό.

«Περάσαμε μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια πολλά. Ήταν οι φυσικές καταστροφές μεγάλες, ήταν και οι εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν αναταράξεις έντονες. Ωστόσο δεν σκύψαμε σε καμία περίπτωση το κεφάλι. Σταθήκαμε στο πλευρό σας, και όχι μόνο καταφέραμε να κρατηθούμε όρθιοι, αλλά και να πάμε ακόμα πιο μπροστά τη χώρα μας.

Ζητώ έντιμα και καθαρά την ανανέωσης της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο δικό μου για να συνεχίσουμε την πορεία μας ακόμα πιο σταθερά, ακόμα πιο αποφασιστικά», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.