Ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ

 «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε πραγματική απόγνωση. Το τεράστιο ενεργειακό κόστος, οι ανοιχτές τιμές στα προϊόντα και οι συνεχείς φυσικές καταστροφές, οδηγούν τον αγροτικό κόσμο σε αφανισμό». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτης Νταής μιλώντας σε συγκεντρώσεις στο Νέο Περιβόλι και στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Κιλελέρ. 

Ο κ. Νταής υποστήριξε επίσης ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης της Ν.Δ. οδηγούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια, σε συνδυασμό με την κατάρρευση των τιμών στα περισσότερα αγροτικά προϊόντα. Την ίδια στιγμή οι καιρικές συνθήκες και η αδυναμία των ασφαλιστικών οργανισμών να καλύψουν το χαμένο εισόδημα από τα φυσικά φαινόμενα στην πραγματικότητα διώχνουν τους αγρότες από τη γη και τους οδηγούν στην ανεργία. 

Οι νέοι αγρότες πρέπει να στηριχθούν για να παραμείνουν στον τόπο τους, έτσι ώστε να αποφευχθεί η φτωχοποίηση και ερημοποίηση των χωριών.

«Από τη στιγμή που τράπεζες, παραγωγοί ενέργειας και μεγαλέμποροι θησαυρίζουν σε βάρος των αγροτών, η απάντηση είναι μία: Στις 21 Μαΐου γυρίζουμε την πλάτη στο Μητσοτάκη. Επιλέγουμε μια προοδευτική κυβέρνηση για να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.