Ε. Λιακούλη στην Ελασσόνα: «Ο Όλυμπος στο προσκήνιο, στη νέα θητεία μου»

Σήμα νίκης και ισχυρής εντολής εξέπεμψε η Ελασσόνα, με τους κατοίκους να δίνουν ηχηρό “παρών” στην κεντρική πλατεία, για την ομιλία της τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υπ. Βουλευτού Λάρισας,  Ευαγγελίας Λιακούλη.

Συγκινημένη από την εμπιστοσύνη του Λαού της Ελασσόνας, η Ε. Λιακούλη μίλησε -όπως πάντα- στη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς να “μασά” τα λόγια της, με συγκεκριμένο πρόγραμμα ρεαλιστικών προτάσεων για την επόμενη μέρα της περιοχής.

Η Λαρισαία Βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, εστίασε «στο στρατηγικό σχέδιο για τον αναξιοποίητο “θησαυρό” του Θεσσαλικού Ολύμπου», υπενθυμίζοντας τις παρεμβάσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει «γι’ αυτό το ισχυρό brand name της πατρίδας μας, για την ολοκληρωμένη διασύνδεση και δικτύωση του Θεσσαλικού και Πιερικού Ολύμπου, καθώς και για τη λειτουργία Μυθολογικού Πάρκου». «Απαιτείται σύγχρονος επανασχεδιασμός, οδικός χάρτης εφαρμογής με όλες τις ενέργειες, τις πηγές χρηματοδότησης και τα οφέλη που θα απολαύσουν οι κάτοικοι, από την οικονομική, αναπτυξιακή, τουριστική, κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική και παραγωγική αναγέννηση της περιοχής, με απόλυτο σεβασμό στο ανεκτίμητο φυσικό περιβάλλον», επανέλαβε η Ε. Λιακούλη, υπογραμμίζοντας πως «μαζί έχουμε τη δύναμη να αναδείξουμε τον Θεσσαλικό Όλυμπο σε «νούμερο 1»  πόλο έλξης».

«Δύναμή μου, μόνο η δύναμή σας. Φωνή μου, μόνο η φωνή σας. Η δική σας φωνή, που ακούστηκε μαχητικά μέσα στη Βουλή, κάθε φορά που η επαρχία Ελασσόνας είχε ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας. Σε όλες τις φυσικές καταστροφές, στο σεισμό, στο χαλάζι, στον παγετό, στις πλημμύρες, αλλά και στις ολέθριες αστοχίες της νέας ΚΑΠ, στις αγωνίες των αγροτών, στα αδιέξοδα των κτηνοτρόφων, στα οικονομικά βάρη των νοικοκυριών, στις φορολογικές αδικίες εις βάρος των μικρομεσαίων και των μη προνομιούχων, στην απόγνωση της ανεργίας, στην αποσύνθεση των δομών υγείας, ό,τι κι αν συνέβαινε, άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, έφερνα τα αιτήματα της Ελασσόνας εκεί, μέσα στο Κοινοβούλιο, σε έναν διαρκή αγώνα για λύσεις, απαντήσεις, αποζημιώσεις, διορθώσεις, θετικές εξελίξεις. Σεβάστηκα την ιερή εντολή που μου δώσατε. Δεν δείλιασα στα δύσκολα, δεν φοβήθηκα μην γίνω αντιπαθής στους κυβερνώντες και στα ισχυρά συμφέροντα. Γιατί μόνη μου έννοια είναι ο Τόπος μας να γίνει ξανά δυνατός, οι Άνθρωποί μας να προκόβουν με αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες», τόνισε η Λαρισαία Βουλευτής.

Επιπλέον, η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και υπ. Βουλευτής Λάρισας σημείωσε την πρωτοβουλία που είχε αναλάβει για την Οικονόμειο Σχολή Τσαριτσάνης, ενώ στηλίτευσε εκ νέου ως «ύψιστο όνειδος, ανιστόρητη ύβρι και επικίνδυνη προσβολή σε κάθε Δομένικο» τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και “δεξιού χεριού” του κ. Μητσοτάκη, κ. Άκη Σκέρτσου, για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Αναφέρθηκε, επίσης, στις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, του πρώτου στην Ελλάδα, το οποίο επισκέφθηκε ξανά την 7η Απριλίου, ανήμερα της επετείου εγκαινίων του, από τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά το 1985.

«Μείναμε μαζί στα δύσκολα και μοιραστήκαμε πολλά. Συνεχίζουμε μαζί, “με λογισμό και μ’ όνειρο”, κατά το στίχο του εθνικού μας ποιητή. Για να καταφέρουμε μαζί να αναδείξουμε την περήφανη Ελασσόνα της δημιουργίας και της αξιοπρέπειας, που αξίζει πρωτίστως στα παιδιά μας», επισήμανε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.