Ε. Λιακούλη στο OPEN: «Αναγεννήσαμε το πατρικό, δημοκρατικό σπίτι των προοδευτικών πολιτών»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Π. Στάθη, συμμετείχε η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Εισαγωγικά, η Λαρισαία Βουλευτής ευχαρίστησε «το Λαό της Λάρισας για την πολύ μεγάλη τιμή που επιφύλαξε στο πρόσωπό μου. Είναι οι Άνθρωποι, που ήμασταν πάντα δίπλα, πάντα εδώ, πάντα μαζί, και αυτό εμένα με συγκινεί βαθύτατα, γιατί η πολιτική δεν είναι μόνο κουτάκια και αριθμοί».

Η Ευαγγελία Λιακούλη εμφανώς ικανοποιημένη από το εκλογικό αποτέλεσμα, υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ πέτυχε να αυξήσει κατά 40 % τη δύναμή του. Επιβεβαιώθηκε ως η δύναμη του προοδευτικού χώρου που επανέρχεται δυναμικά, αναγεννώντας το αυθεντικό δημοκρατικό σπίτι του Ελληνικού Λαού, το πατρικό δημοκρατικό σπίτι των προοδευτικών πολιτών».

Επιπροσθέτως, δήλωσε αισιόδοξη για τη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα ως «εφαλτήριο για την πραγματική ανατροπή» και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «επίκεινται τις επόμενες ημέρες σοβαρότατες εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο, με ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων, με το ΠΑΣΟΚ ξανά ισχυρό πρωταγωνιστή στο πολιτικό προσκήνιο».

Η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας μίλησε για «σοκαριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» και «συντριπτική νίκη της Ν.Δ.», επισημαίνοντας τη δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και κ. Τσίπρας αποτελεί τον “χρυσό χορηγό” της Ν.Δ.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά στον κ. Τσίπρα αυτή τη μεγάλη νίκη», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη. Επιπλέον, σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταξε ένα δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και ένα δήθεν προοδευτικό αφήγημα. Απέτυχε και στα δύο, καθώς οι πολίτες διαπίστωσαν τις ομοιότητες στα πεπραγμένα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Χειρισμοί για τη Novartis από τη μία, χειρισμοί για τις υποκλοπές από την άλλη. Καθυστερήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη σύμβαση 717 για τηλεδιοίκηση στο σιδηρόδρομο, συνέχεια των καθυστερήσεων από τη Ν.Δ. Φαινόμενα τύπου “τοπικά νομίσματα”, “Πρέσπες του Αιγαίου”, δήλωση του κ. Κατρούγκαλου, “ψάρεμα” στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής, αποχή από την ψηφοφορία στη Βουλή κ.ο.κ., αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα, που καταγράφηκαν στο συλλογικό υποσυνείδητο της κοινωνίας. Ο Ελληνικός Λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα πως θέλει μια Αξιωματική Αντιπολίτευση που να είναι σοβαρή, συνεπής, υπεύθυνη και ειλικρινής».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.