ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάρισας: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!»

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή του  ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί και συγχαίρει τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξής μας στο νομό Λάρισας,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ),

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,

ΜΑΡΟΥ ΜΑΙΡΗ,

ΜΠΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,

ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΗΣ),

ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ,

ΤΣΙΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,

ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

για την μεγάλη τους προσπάθεια και τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των ποσοστών του κόμματος μας, τόσο στην περιοχή μας, όσο και πανελλαδικά, τη στιγμή, μάλιστα, που τα αντίστοιχα ποσοστά άλλων κομμάτων βρέθηκαν σε «ελεύθερη πτώση»!

Σαφώς στο ευχαριστήριο αυτό μήνυμά μας, δεν πρέπει να λησμονήσουμε και τους «αφανείς μας ήρωες», τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους,τον κόσμο που στελέχωσε το εκλογικό μας κέντρο,τον κόσμο που ήρθε στις συγκεντρώσεις μας και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ».

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Έχοντας στον ορίζοντα νέα εκλογική διαδικασία, συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών μας και την ανάδειξη της παράταξής μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε κάποια στιγμή, επιτέλους, η ανεξέλεγκτη κυβέρνηση του αλαζόνα κ. Μητσοτάκη να δεχθεί την υπεύθυνη και δριμεία κριτική που της αναλογεί. Στόχος μας να γίνουμε η κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης στη χώρα με το ρεαλιστικό μας πρόγραμμα στην πρώτη γραμμή.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.