Σταυρούλα Μπαγιώτα: Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ. Για την ελπίδα, την ανάπτυξη και την ευθύνη στους κοινούς μας αγώνες

Συγκαταλέγεται στους νέους ανθρώπους και υποψήφιους βουλευτές του Νομού Λάρισας που ρίχνεται στη μάχη  στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, με διάθεση για προσφορά και όρεξη για «αγώνα».

Ο λόγος για την Σταυρούλα Μπαγιώτα, η οποία είναι 33 ετών, κατάγετε από το Πύθιο Ελασσόνας   και είναι γεωπόνος μελετητής – κτηνοτρόφος. 

Τη μισή της ζωή βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι στον χώρο από τα 17 της. Η πορεία της ξεκίνησε από το 2007, καθώς παράλληλα με τις σπουδές της μέχρι την αποφοίτησή της ήταν στην ΠΑΣΠ Γεωπονικής, αλλά και στην ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης. 

Από το 2015 είναι ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λάρισας, έχοντας εκλεγεί μέλος της Νομαρχιακής, αλλά και ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» το 2019. Πέρυσι υπήρξε και υποψήφια στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η εργασία της είναι στον ιδιωτικό τομέα και ως στόχο έχει «να παλεύω για τους ανθρώπους της επαρχίας. Θέλω να αναδείξω τα προβλήματα του τόπου μας» λέει, έχοντας πάντα ως «οδηγό» τον ίδιο τον πολίτη.

Η ίδια μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον που υπήρχε η πολιτική συζήτηση γύρω της και θεωρεί την εξέλιξη ως μια φυσική συνέχεια της πορείας της. Εύχεται στις επόμενες εκλογές «να συμμετέχουν κι άλλοι άνθρωποι της νέας γενιάς».


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.